Ceca Ražnatović

Ko joj pravi društvo i mami osmeh u luksuznom apartmanu

Autor:

20.10.2022 15:35

Foto:

Foto:

Izgled Cece Ražnatović iznenadio sve



Jedna od najlepših i najatraktivnijih pevačica, Svetana Ceca Ražnatović gde god da se pojavi privalči pažnju svojim izgledom, ali i očaravajućim osmehom, koji ju je oduvek krasio. Poznata pevačica je nedavno na svom Instagram profilu sa svojim pratiocima podelila video zapis luksuzne, poluosvetljene sobe sa neverovatnim pogledom na grad koji svetli, kao i fotografiju na kojoj je u bade mantilu sa bordo ružem, širokog osmeha i vidno raspoložena. Poznatu pevačicu su oduvek spajali sa mlađim i atraktivnim muškarcima, pa od kada je raskinula emotivnu vezu sa Bogdanom Srejovićem, nastupa i radi, a na putovanjima društvo joj prave prijatelji i sestra Lidija.

Instagram screenshot @cecaraznatovic

 

 

 

Pročitajte Partner Cece Ražnatović za put u Pariz - Evo ko je muškarac sa kojim je viđena u gradu ljubavi

 

Ceca je od kada se pojavila kao devojčica veliku pažnju privukla svojom neobičnom bojom glasa, koja je promukla i peskasta, ali kako je rasla u devojku njen stas je sve više dolazio do izražaja, pa je tako izrasla u pravu lepoticu koja decenijama unazad neguje svoju lepotu i vitku figuru. Pa, tako i danas i u petoj deceniji, u svakoj prilici se trudi da izgleda besprekorno, nezavisno da li se sprema za nastup, da li putuje ili je na nekom snimanju. Svojim pojavom je oduvek privlačila pažnju, pa se tako pre više od jedne decenije, tačnije pre 17 godina slikala za jedan od najpoznatijih svetskih magazina Playboy. Kao po uzoru na svetske zvezde, bila je odevena u crni kupaći kostim, kratku bundicu, farmerke i kačket i svojim fotografijama i izgledom oduševila sve.

Instagram screenshot @cecaraznatovic

 

 

Poznata pevačica je tokom leta nastupala širom zemlje i regiona, ali i snimajući rijaliti programa "Ceca i deca", u kojem je publika može videti u potpuno drugačijem izdanju, u porodičnom domu na Vračaru, u svakodnevnim aktivnostima. Odlučila je da posle 35 godina profesionalne muzičke karijere otvori vrata svog doma i pokaže kako i na koji način funkcioniše porodica Ražnatović.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
lucija

26.12.2022 04:05

neka ********,ha ha ha koji zubi,koja boja zubi, da umres od smeha