Linda Evanđelista

Od majke nasledio lepotu: Emotivnom porukom čestitala sinu rođendan

Autor:

12.10.2022 20:00

Foto:

Foto:

Mankenka Linda Evanđelista emotivnom porukom čestitala sinu 16. rođendan



Jedna od najlepših manekenki i top-modela 80-ih i 90-ih godina, Linda Evanđelista, koja je imala priliku da radi sa najpoznatijim modnim kreatorima i da nosi neverovatne kreacije na mnogobrojnim revijama, vratila se na modnu scenu nakon intervencije koja se iskomplikovala, a koja je za posledicu imala povećanje masnih naslaga u telu, umesto da ih smanji. Ali je ona uprkos tome, smogla snage da o tome javno priča, kako bi sprečila da se to nekom drugom desi i kako bi se znalo koje su moguće posledice kozmetičkog zahvata poznatog kao kriolipoliza. Ona se vratila manekenstvu i pistama u Fendijevoj kampanji za torbe i tim potezom oduševila sve one koji su godinama pratili njenu manekensku karijeru.

Instagram screenshot @lindaevangelista

 

 

Pročitajte Priča sa lepim epilogom - Lepotica dobila novu šansu

 

Naime, ona je jedna od manekenki koja je osvajala svojim izgledom, zelenim očima, specifičnim crtama lica, ali i frizurama i bojama kose koje je retko ko znao da iznese na način na koji je to ona umela. Nedavno je na svom Instagram nalogu podelila sliku svog sina, koji danas puni 16 godina, sa jednostavnim opisom. "Moje srce. Moja svetlost. 16", dok su se u nastavku nizali komentari i čestitke za rođendan, kao što su: "Prelepo, srećan 16. rođendan i mami i sinu, vreme leti", "Kao da je juče bilo" i mnoge druge.

Na fotografiji se može videti da je njen sin Agustin Džejms, kojeg je dobila iz emotivne veze sa francuskim milijarderom Fransoom Henri Pinautom, neverovatno liči na nju. Naledivši svetle oči, ali i fizionomiju i crte lica, pokazujući da je izrastao u naočitog mladića, nasledivši lepotu od majke. Agustin, iako mlad, bio je svojoj majici podrška kroz težak period koji je prošla nakon neupešnog kozmetičkog zahvata, iako se poznata manekenka jedno vreme trudila da sakrije rezultate intervencije od njega.

Instagram screenshot @lindaevangelista

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading