Potresna ispovest nekadašnje lepotice: Više ne ličim na sebe (Foto)

Autor:

23.09.2021 20:20

Foto:

Foto:

Deformisani izgled Linde Evanđeliste poslednjih godina tema je brojnih naslova u novinama, o čemu je nekadašnja manekenka odlučila javno da progovori.



Jedna od najlepših žena na svetu, slavni supermodel devedesetih, Linda Evanđelista (56) u poslednje vreme retko se pojavlnjuje u javnosti. A kad je paparaci slučajno uslikaju, o njenom izgledu više niko ne piše u superlativima.

Kanadska manekenka odlučila je da otkrije priču o svom izgledu, otrkrivajući na instagramu da ju je zapravo "uništio kozmetički zahvat" kome se podvrgla pre pet godina

Linda piše da je ostala „trajno deformisana" zbog neželjene reakcije na kozmetički postupak smanjenja masti.

- Ostala sam, kako su mediji pisali, "neprepoznatljiva",  napisala je na instagramu i objasnila šta se zapravo dogodilo. 

Pročitajte i ovo Vesna Zmijanac preživela jake bolove - Ovaj estetski zahvat ju je prikovao za krevet

Zvezda, koja je krasila preko 700 naslovnih strana prestižnih modnih časopisa, prošla je kroz dve "bolne, neuspešne operacije", nakon što je postupak mršavljenja kome se podvrgla imao suprotan efekat. 

- Danas sam se odlučila na veliki korak u želji da podelim svoju grešku i otkrijem kroz šta sam sve prošla i držala u sebi više od pet godina. Svim mojim obožavateljima koji su se pitali zašto nisam radila, dok su karijere mojih koleginica, s kojima sam započela modnu priču, bile i više nego uspešne - razlog se krije u tome što me tretman CoolSculpting brutalno uništio i napravio sve suprotno od onog što mi je obećano, napisala je.

Rekla je da ju je ovo iskustvo "bacilo u duboku depresiju i tugu" i da je „prezirala sebe".

Pročitajte i Tako se radi botoks - Pevačica Šer i njena majka su kraljice plastičnih operacija (foto)

- Postala sam samotnjak, piše u postu. 

Zvezda koja ranije nije ustajala iz kreveta ako ne ugovori posao za 10 hiljada dolara, otkrila je da zbog neuspelih tretmana živi na rubu egzistencije i najavila je da tuži kompaniju koju smatra dgovornom za svoju nesreću. 

- Umorna sam od ovakvog života. Želela bih da izađem iz ovoga uzdignuta čela, uprkos tome što više ne ličim na sebe, napisala je Evanđelista. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading