Linda Evanđelista

Priča sa lepim epilogom: Lepotica dobila novu šansu

Autor:

19.07.2022 14:30

Foto:

Foto:

Lepota Linde Evanđeliste: blistavi i snažan povratak u svet mode



Lepota Linde Evanđeliste: blistavi i snažan povratak u svet mode. Jedan od najpopoznatijih svetskih supermodela, koja je bila na više od 700 naslovnih strana modnih časopisa. Linda Evanđelista, kanadski supermodel, koji je osvojio svetsko tržiste mode i beauty kompanija nesvakidašnjom lepotom, zelenim očima, neobičnim i unikatnim crtama lica, frizurama i bojama kose koje retko ko i danas može da ponese, iznese, a da izgleda tako sjajno, sigurno i lepo u svojoj koži. Radila je i nosila revije za najvažnija modna imena i brendove, kao što su: Šanel, Kristijan Dior, Valentino, Đorđo Armani, Prada, Fendi i mnoge druge. Manekenka je nekoliko puta bila u braku, a sa milijarderom Fransoom Henrijem Pinautom, ima sina Augustina Džejmsa.

Instagram screenshot @lindaevangelista

 

 

 

Pročitajte Linda Evanđelista izgleda neprepoznatljivo, ni traga od ove lepotice

 

 

Neprikosnovena lepotica sa neverovatnim osmehom, vraća se na velika vrata modne scene pričajući otvoreno o medicinskom tretmanu, koji ju je deformisao, svojim strahovima, ali i prevazilaženjem depresije, suočavanja i ponovnog vraćanja pozivu koji toliko voli. Poznata manekenka koja se u 52. godini života podvrgla kozmetičkom tretmanu koji joj je umesto da smanji zapravo uvećao količinu masnih ćelija. Procedura poznata kao kriolipoliza, odnosno izlaganje određenih delova tela niskim temperaturama kako bi se smanjile masne naslage. Tretman je imao suprotno dejstvo. Pa je tako povećao, a ne smanjio njene masne ćelije, što je retka nuspojava, zajedno sa još dve neuspele korektivne opreacije, koje su zajedno izazvale”ciklus velike depresije”, rekla je svojevremeno lepa manekenka.

Instagram screenshot @lindaevangelista

 

 

Objašnjavajući da se stanje u organizmu manifestuje kvrgama koje očvrsnu i uzrokuju gubitak osetljivosti u telu, nakon čega je odlučila da pojača dijetu i da ne jede ništa, jer nije videla rezultate koje je očekivala. Nakon čega joj je doktor dijagnostikovao PAH – paradoksalnu hiperplaziju masnog tkiva, koja predstavlja rizik neželjenog efekta koji pogađa manje od jednog procenta onih koji se podvrgnu kriolipolizi. Sada se trudi da ponovo zavoli sebe, deleći iskustva, ali ujedno vodeći i pravnu bitku protik Zeltika, estetskom firmom koja je izvela pomenutu proceduru, tvrdeći da na sajtu nisu spominjali rizike od PAH-a.

Ali, Linda Evangelista se vratila i izgleda bolje nego ikad. Supermodel je zapanjila fanove glamuroznom forografijom na svom Instagram nalogu, kojom je najavila povratak manekenstvu. Evangelista (57) radi kampanju za modni brend Fendi, koji ujedno obeležava i njen prvi nastup otakako je prošla kroz pogrešnu medicinsku proceduru CoolSculpting-a. Supermodel OG pozira u više šešira i torbica, promovišući Fendi modnu reviju, koja je zakazana za septembar 2022. godine, koja će proslaviti 25. godišnjicu brenda, u stilu baget torbi, dodajući da je “veoma zahvalna” svima koji su uključeni. Kolege supermodeli Karla Bruni i Karen Elson, prokomentarisale su: “Izgledš tako dobro, najdraža” i “O moj Bože, DA LINDA”, dok ju je Amber Valeta nazvala “prelepom”, a Kristi Tarlington je ostavila niz emotikona u obliku srca. Mnogo drugih kolega iz modne industrije je takođe pokazalo svoju podršku u odeljku za komentare, uključujući. Marka Džejkobsa, Januara Džonsa, Debi Mazar i druge. U septembru 2021. godine, Evangelista je otkrila svoju CoolSculpting katastrofu i dok je od tada delila fotografije, ovo je njen pohod nazad u svet modelinga.

 

Instagram screenshot @lindaevangelista

 

 

„Mojim pratiocima koji su se pitali zašto nisam radila dok su karijere mojih vršnjaka napredovale, razlog je taj što sam bila brutalno unakažena Zeltik-ovom procedurom CoolSculpting koja je uradila suprotno od onoga što je obećavala“, napisala je.

Instagram screenshot @lindaevangelista

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading