Linda Evanđelista

Druga šansa za lepoticu: Povratak u punom sjaju

Autor:

18.08.2022 20:30

Foto:

Foto:

Poznata manekenka najavila svoj povratak manekenstvu naslovnom stranom za britanski magazin Vogue



Povratak Linde Evanđeliste: poznati supermodel 90-ih vratila se na velika vrata kada je prošlog meseca uradila kampanju sa modnim brendom Fendi. Manekenka koja je radila sa najpoznatijim dizajnerima, hodajući pistama za različite modne kreatore, krasi naslovnu stranu britanskog magazina Vogue za septembar 2022. godine, koja ujedno označava njenu prvu naslovnicu modnog magazina u poslednjoj deceniji. Linda Evanđelista se skrivala u proteklih pet godina, usled zahvata i procedure medicinskog tretmana, koji umesto da joj smanji, on je uvećao količinu masnih ćelija u njenom organizmu. Procedura poznata kao kriolipoliza, tokom koje se određeni delovi tela izlažu niskim temperaturama, kako bi se smanjile masne naslage, koji ju je deformisao.

Instagram screenshot @lindaevangelista

 

 

Pročitajte Priča sa lepim epilogom: Lepotica dobila novu šansu

 

Tokom poslednjih nekoliko meseci, ona je odlučila da iskreno govori o tome kroz šta je prošla, deleći svoje iskustvo, kada je i podelila prve fotografije svog lica i tela. Nastavljajući rečima da više nije mogla da živi u tom bolu, znajući da mora nešto da promeni, a da je jedina promena bila da kaže svoju istinu, rekla je u intervjuu za britanski Vogue. Iako je tužila kompaniju Zeltiq Aesthetics Inc, učinjena šteta je trajna, kako fizički, tako i psihički. U razgovoru je rekla da je znala da nuspojave tretmana mogu prouzrokovati tolike posledece, zbog kojih padnete u toliko depresiju da mrzite sebe, sa suzama u očima je rekla da nikada ne bi preuzela takav rizik.

Manekenka je opisala posledice koje je tretmen izazvao, jer je očajnički želela da uguši masne ćelije i "izbočene" delove lica i tela koji su bili pogođeni, pa je tako dva puta pokušala sa liposukcijom i pribegla je ograničavanju unosa hrane kako bi pokušala da izgubi težinu. A rezultate neuspešne procedure je pokušala da sakrije i od svog petnaestogodišnjeg sina Augustina. Nastavaljući; da li je pshički pomirena sa svojim izledom, rekla je da nije, dodajući da se neće pogledati u ogledalu niti dozvoliti da je neko još uvek dodirne. I uprkos svom nedavnom javnom povratku u modu, zvezda je rekla, da to nije sasvim potpuni povratak, jer i dalje mora da bude skoro potpuno pokrivena kako bi se osećala udobno.

Tokom razgovora je rekla da joj mnogo nedostaje njen posao, ali šta više može da uradi povodom toga i da povratak neće biti lak, rekavši da je javnost neće videti u kupaćem kostimu, da će biti teško naći posao sa stvarima koje vire iz njenog tela, bez retuširanja ili utiskivanja u stvari. Dodajući da je prilikom snimanja, legendarna šminkerja Pat McGrath oblikovala njeno lice, povlačeći ga pomoću trake i elastike. I dok je priznala da u svakodnevnom životu "ne može da šeta unaokolo" sa trakom za lice, tako se pred kamerama oseća prijatnije. Da kada je izlazak iz skrovišta u pitanju, trudi se da zavoli sebe takvu kakva jeste.

Instagram screenshot @lindaevangelista

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading