Anđelka Prpić

Da li je se sećate: u društvu koleginice koju dugo nismo videli

Autor:

14.09.2022 18:00

Foto:

Foto:

Glumica Anđelka Prpić: ponovo na okupu sa pesmom i u dobrom raspoloženju



GlumicaAnđelka Prpić: harizmatična i nasmejana, leto je provela radno, ali i paradno, promovišući projekte na kojima je prethodno vredno radila. Tako je početkom leta, predstavila seriju "Šetnja sa laovom" koja je premijerno prikazana u Dubrovniku, dok se na Filmskim susretima u Nišu predstavila ulogom u domaćem filmu "Ala je lep ovaj svet" koji je pobrao komplimente gledalaca, a čija je beogradska premijera zakazana za 22.9.2022. godine. U filmu Anđelka tumači lik Sare, voditeljke koju anđeo ljubavi treba da spoji sa rediteljem Batom kojeg tumači Andrija Kuzmanović. Film govori o jednoj toploj, ljudskoj priči i o tome da ljubav sve spaja. Iako je ista glumačka ekipa radila i film i seriju, ova dva projekta će se razlikovati, jer ne bude isti sentiment, kako je jednom prilikom rekao režiser filma Filip Čolović.

Instagram

 

 

 

Pročitajte Što joj je ovo trebalo: Uradila nešto što se ne preporučuje

 

Osim što je promovisila svoje projekte, ona je stigla i da odmori, pa je tako sa svojim naslednikom, sinom Jakšom, koji je krenuo maminim stopama, uplovivši u svet glume, odmarala i punila baterije na Crnogorskom, ali i hrvatskom primorju, gde su zajedno uživali u igrama na pesku, plivajući, deleći nove avanture i vratolomije. Sa svojom drugaricom, Marijom Kilibardom, uživala je na koncertu Zdravka Čolića koji je bio sastvani deo Sarajevskog filmskog festivala na kojem su uživale uz poznate i neprolazne hitove i ritmove. Nastavljajući u veselom ritmu na svadbi svojih kolega Branisalva Trifunovića i Tihane Lazović uz pesme i hitove Severine Vučković koja je svojim prisustvom oduševila sve goste.

Anđelka je nedavnom objavom na svom Instagram profilu podelila sliku sa koleginicom i glumicom sa kojom je imala priliku da deli kadar u ulozi koja je za nju otvorila vrata glume, kada su domaće serije i filmovi u pitanju. Serija "Žene sa Dedinja" u kojoj je Anđelka tumačila lik Čarne, postao je njen zaštitni znak, sve do trenutka kada su usledile druge uloge, kao što su projekti poput: "Andrija i Anđelka", "Jedini izlaz", kao i kvizovi koje je vodila "Sto ljudi sto ćudi". Glumica Maja Noveljić, koja je široj javnosti postala poznata po ulozi Goge Cukić u hrvatskoj tevenoveli "Ljubav u zaleđu", publika nije imala prilike dugo da vidi na malim ekranima. Glumica je bila deo domaće televizijske serije "Žene sa Dedinja" u kojoj je glumila rame uz rame sa Anđelkom

Međutim, glumicama su se nakon ovog projketa ukrstie profesionalne staze, kada je Maja imala ulogu psihoterapeuta u seriji "Andrija i Anđelka". Iako je publika pamti kao lepoticu iz serije "Ljubav u zaleđu", glumica je najveću popularnost stekla ulogama u seriji: "Ljubav i mržnja" i "Žene sa Dedinja". Glumila je u seriji "Urgentni centar", ali se oprobala i kao saradnik na pisanju scenarija za seriju "Hotel Balkan".

Instagram screenshot @andjelkap

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading