Anđelka Prpić

Ovo je promaklo svima: Poljubac u usta sa Severinom

Autor:

23.08.2022 12:50

Foto:

Foto:

Izgled Anđelke Prpić: harizmatična voditeljka i hrvatska pevačica uživaju na svadbi kod Baneta Trifunovića



Izgled Anđelke Prpić: popularna glumica koja je vikend za nama provela u sjajnom raspoloženju, igrajući i pevajući sa drugaricama i koleginicama Marijom Kilibardom i Anjom Mandić, čineći deo posebnog dana i svadbene ceremonije kolega Branisvala Trifunovića i Tihane Lazović koji su nakon tri godine zabavljanja svoju vezu krunisali brakom. Za ovu posebnu priliku haruzmatična glumica koja na svim dešavanjim vodi računa o svom izgledu, pažljivo birajući toalete, odlučila se za haljinu koju je prošle godine ponela na Sarajevo Film Festivalu, ali je ovoga puta svoj izgled osvežila kombinujući model klasične haljine sa kratkom kožnom jaknom, rajfom i mini torbicom. Pevačica Severina Vučković, koja je ujedno bila i gost iznenađenja za mladu, pevajući neke od njenih najvećih hitova i zabavljajući se sa mladencima i gostima, je na svom Instagram nalogu podelila neobične fotografije na harizmatičnom glumicom u zagrljaju, koja je izazvala lavinu pozitivnih i lepih komentara.

Instagram screenshot @severina

 

 

Pročitajte Kako da te dočekujem ljubavi: Najbolje da ne budeš luda za ovakvim šmekerom

 

Leto provodi kombinujući poslovne obaveze sa odmorom, pa se tako nedavno vratila sa Festivala Filmskih scenarija koji se održava u Vrnjačkoj Banji svake godine, na kojem je zajedno sa svojim kolegom Andrijom Kuzmanovićem premijerno promivisala film "Ala je lep ovaj svet", koji govori o umetnosti i ljubavi na jedan duhovit način. Za pomenutu ulogu je na Festivalu dobila nagradu Zlatnik grada domaćina za afirmaciju i izuzetan doprinos promociji festivala. U filmu tumači lik Une, novinarke koja se zaljubljuje u svog kolegu, koja je u isto vreme iritantna, simpatična i draga. Ubrzo nakon Festivala u Vrnjačkoj Banji, otišla je na Sarajevo Film Festival, na kojoj je nastavila sa promovisanjem serije "Šetnja sa lavom" čija je premijera bila početkom leta u Dubrovniku, a koja predstavlja nastavak filma "Ala je lep ovaj svet", u kojoj je učestvovala ista glumačka ekipa, ali koja obrađuje različite teme.

Ona je tokom proleća odmarala sa svojim sinom Jakšom obilazeći Barselonu i sve njegove kulturno-istorijske znamenitosti, upoznavajući se sa arhitekturom i španskom gastronomijom, a letnje dane je iskoristila za odlazak na plavi Jadran kako bi uživali u vodenim čarolijama i igrama na pesku, a uzgred i napunila baterije za nove predstojeće poslovne obaveze i angažmane.

Instagram screenshot @severina

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading