Anđelka Prpić

Ples ljubavi: muškarca koji joj najviše znači

Autor:

03.08.2022 18:00

Foto:

Foto:

Sin Anđelke Prpić: neizmerna ljubav, zagrljaj i osmeh koji znače sve



Sin Anđelke Prpić: zajedno u svim avanturama. Poznata glumica i voditeljka koja je široj javnosti poznata po ulozi u domaćoj humorističkoj seriji “Andrija i Anđelka” koja se prikazivala tokom 2015. i 2016. godine, leto provodi odmarajući se i posećujući Crnogorsko primorje, kao i festivale u regionu. Pre odmora na moru, uživala je u putešestvijama osunčane Barselone, obilazeći znamenitisti ovog španskog grada, a društvo joj je pravio njen partner za ceo život, sin Jakša. Poznata po svom osmehu, voditeljka emisije “48 sati svadba” i kvizova “Superljudi” i “100 ljudi 100 ćudi” glumu je diplomirala na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Borisa Isakovića. Pre pojavljivanja u seriji “Andrija i Anđelka” glumila je u televizijskom ostvarenju “Žene sa Dedinja”, koja je pratila život četiri žene, njihovu svakodnevnicu i brakove, podsećajući dosta na američku verziju serije “Očajne domaćice”.

Instagram screenshot @andjelkap

 

 

Pročitajte Kako da te dočekujem ljubavi: Najbolje da ne budeš luda za ovakvim šmekerom

 

Anđelka je neko koga je publika zavolela da gleda kroz humoristički žanr, ali je sa filmom i serijom “Jedini izlalz”, pokazala da podjednako dobro može da iznese radnju u kojoj glavnu ulogu igraju triler i drama. Sa početkom leta, promivisala je u Dubrovniku seriju “Šetnja sa Lavom”, a upravo film sa njom i kolegom Anrdrijom Kuzmanović u glavnim ulogama “Ala je lep ovaj svet” premijerno će biti prikazan na otvaranju 46. Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji, koji se odžava svake godine sredinom avgusta, od 1977. godine.

Poznatoj glumici je krajem juna uručena nagrada Chicago Serbian Festa za najbolju glumicu u filmskom ostavrenju “Jedini izlaz”.

Harizmatična glumica leto provodi uživajući sa svojim sinom Jakšom na lepom plavom Jadranu, prateći ga u stopu u morskim avanturama i vratolomijama, kako na pesku, tako i u vodi, sa energojom devojčice. Ona je nedavno na svom Instagram profilu podelila prelep video na kojem pleše sa svojim sinom, dok je on grli i gleda očima punim ljubavi, ispod koga je glumica napisala: da je on njen doživotni partner, za ples, za smeh, za ljubav.

Instagram screenshot @andjelkap

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading