Anđelka Prpić

Što joj je ovo trebalo: Uradila nešto što se ne preporučuje

Autor: Gloria.rs

23.07.2022 15:00

Foto: Petar Đorđević

Foto: Petar Đorđević

Izgled Anđelke Prpić: novi modni detalji, čašica razgovora i druženjeIzgled Anđelke Prpić: letnja moda, obilazak, druženje i smeh. Poznata glumica i voditeljka leto provodi radno, ali i paradno, uživajući u svim čarima i događajima koji se dešavaju u regionu, ali i u prestonici. Tako je stigla da završi snimanje serije „Šetnja sa lavom“ i da krene sa promocijom iste, odmarala je na moru nekoliko dana sa sinom Jakšom, uživajući u igrama na pesku, plaži, bazenu i vodenim čarolijama. Stigla je da isprati Banja Luka fest i da uživa u koncertu sa svjom drugaricom i koleginicom Marijom Kilibardom, uz poznate stihove i melodije pevača Zdravka Čolića koji je održao koncert na pomenutom festivalu.

Instagram screenshot @andjelkap

 

 

Pročitajte Slučajnost ili sudbina: Anđelka Prpić je ponovo zavolela njega, srce ne bira

 

Ove tople dane, Anđelka provodi radno, sa kolegom Milanom Kalinićem, sa kojim se i privatno druži, tako da je rad i više nego zabavan, obilazeći različite lokacije, planine, pećine, upoznavajući i družeći se. Tako je poznata glumica stigla i da prisustvuje neverovatnom muzičkom događaju i spektaklu kojji je priredio italijanski tenor anđeoskog glasa Andrea Bočeli svojim sinoćnim koncertom u srpskoj prestonoci. Glumica koja je poznata po ulogama u serijama „Žene sa Dedinja“, humorističkoj seriji „Andreja i Anđelka“, kao i filmu „Jedini izlaz“, ne staje, ima energije za sve i stiže na sve strane, uživajući u letu i gradskim dešavanjima.

Tako je uz časicu domaće rakije slušala domaćine, obilazila posed i okolinu prirodu, uživajući u lepom danu, toplom vremenu i zelenilu.

Instagram screenshot @andjelkap

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading