Sergej Trifunović

Vraća se Lola iz Munja: Bila je slatka kao klinka sad je riba i po

Autor:

06.09.2022 20:30

Foto:

Foto:

Izgled Sergeja Trifunovića: nasmejan u zagrljaju koleginice Lole



Izgled Sergeja Trifunovića: poznati glumac koji je protekle letnje dane provodio uživajući i deleći radost sa svojim bratom Branislavom Trifunovićem i snajkom Tihanom Lazović na njihovom venčanju, kao i društvu svoje izabranice Lućije Travičić, prve septembarske dane počeo je radno. Naime, on je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelio slike sa svojom koleginicom Milicom Vujović, čuvenom pevačicom Lolom iz kultnog domaćeg filma "Munje" koji je sniman pre više od 20 godina. Koji predstavlja jedan od najgledanijih domaćih ostvarenja, čije se fraze i filmske replike i danas citiraju od reči do reči. Film je režirao Radivoje Andrić, dok je scenario za film napisao Srđa Anđelić.

Instagram screenshot @whistler_dick

 

 

Pročitajte Glavna zvezda venčanja: najveseliji gost među zvanicama

 

Dvoje kolega na fotografijama evociraju uspomene, najavljujući snimanje nastavka filma "Munje" o kojem se pričalo i šuškalo prošlog juna. Naime, nastavak filma će se zvati "Munje opet", za čiju će realizaciju biti odgovoran isti tim iza kamere, kada su u pitanju režiser i scenarista, dok će svoje uloge ponovo oživeti Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Nikola Đuričko, kao i Milica Vujović.

Podsećanja radi radnja filma prati život dvojice muzičara koji žele da izdaju ploču, ali u tom poduhvatu traže pomoć od školskog druga kojeg su ismevali. Radnja se odigrava tokom devedesetih godina, koje su same po sebi na prostoru Srbije bile turbulentne, izazovne i teške, tokom jedne beogradske noći, kada se tri drugara koja se znaju iz škole Mare, Pop i Gojko, kojeg su njih dvojica ismejavali u školskim danim i koji to nije zaboravio uprkos poslovnom uspehu koji je postigao, jer je on danas poslovan čovek koji je vlasnik kluba i studija za snimanje. Mare i Pop traže pomoć od Gojka, ali on ne zaboravljajući na uvrede iz školskih dana, sveti im se. Situacja se zahuktava kada se pojavi jedna lepa devojka Kata i druga devojka koja ima muzičke ambicije i koja želi da peva, ali nema prateći bend.

Šta su glumci, reditelj i scenarista osmislili i koje nove situacije i zaplete očekuju gledaoce koje će u novim glumačkim izazovima i ponovnim susretima predstaviti stari glumci, tek treba da se vidi. 

Instagram screenshot @whistler_dick

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading