Sergej Trifunović

I stariji Trifunović traži sreću u komšiluku: Ko je hrvatska glumica od koje se ne odvaja

Autor:

23.08.2022 16:00

Foto:

Foto:

Nova devojka Sergeja Trifunovića: njen zagrljaj i osmeh upotpunili slavlje na salašu



Nova devojka Sergeja Trifunovića: poznati glumac je na svadbi brata Baneta bio jedan od najveselijih gostiju, deleći njihovu sreću i radostan dan. Na fotografiji koju je objavila poznata voditeljka na svom Instagram nalogu, Marija Kilibarda, kada je svadbeno veselje počelo, poznati glumac je sa svojim koleginicama i prijateljima uživao pevajući i veseleći se. Kada je bilo vreme za tradicionalno bacanje bidermajera, glumac koji je poznat po svojoj duhovitosti, stao je u prvi red kako bi uhvatio buket. Fotografijama koje je on zabeležio sa svadbe veka, kako su je nazvali, vide se osmesi njegove majke i snajke Tihane koje su vidno raspoložene. Jedna fotografija je ostavila poseban utisak, na kojoj je poznati glumac u zagrljaju plavuše koja mu mami osmeh na lice.

Instagram screenshot @whistler_dick

 

 

 

Pročitajte Glavna zvezda venčanja: najveseliji gost među zvanicama

 

Poznati glumac je neko ko o svom privatnom životu ne govori javno, ali je objavom na svom Instagram profilu, koji je podelila i hrvatska glumica Lućija Travičić sa opisom u znaku ljubavi. Glumica je rodom iz Hrvatske, ali je osnovne studije glume završila na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Borisa Isakovića. Učestvuje u predstavama "Robinja" koja se igra u Narodnom pozorištu u Somboru, "Road" u Srpskom Narodnom pozorištu u Novom Sadu i "Kosa" u Ateljeu 212. 

Instagram screenshot @whistler_dick

 

 

Sergej Trifunović svoju ljubav prema glumi neguje od malih nogu, s obzirom da potiče iz glumačke porodice u kojoj su otac Tomislav i mlađi brat Bane takođe glumci. Kad je diplomirao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti, njegova karijera glumca je krenula uzlaznom putanjom, ulogom u filmu "Tuđa Amerika", nakon koje su usledile uloge u filmovima koje su ga kao glumac proslavile, kao što su: "Ubistvo s predumišljajem", "Stršljen", "Spasitelj", "Munje", "Kad porastem biću kengur", koje su mu donele titulu filmskog zavodnika, "Karaula" i serija "Crni Gruja". U većini filmova glumio je vojnike, koji brane svoju zemlju, a neretko je zaplet priče bila i ljubavna priča, kao što je bio slučaj sa filmom "Stršljen", kao i u američkom filmu "Love". 

Instagram screenshot @whistler_dick

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading