Sergej Trifunović

Glavna zvezda venčanja: najveseliji gost među zvanicama

Autor:

22.08.2022 20:00

Foto:

Foto:

Sergej Trifunović na svadbi kod brata Baneta Trifunovića: rapevan i veseo u čast ljubavi



Sergej Trifunović na svadbi kod brata Baneta Trifunovića: Iako je vikend bio prohladan i sa padavinama, vremenski uslovi nisu omeli mladence, prijatelje i kolege da se sa različitih strana upute, čekaju u koloni, pažljivo voze, kako bi došli na svadbeno veselje glumačkog para Baneta Trifunovića i Tihane Lazović. Pripreme su uveliko počele još u petak kada je mlada pristigla na vojvođanski salaš koji je ušuškan u prirodi sa dvorištem koje je bilo opremljeno za promenljive vremenske prilike, pa je tako beli šator bio spreman da se mladenci zaklone od kiše.

Instagram screenshot @tihanalazovich

 

 

Pročitajte O ovome nismo ništa znali: Do sada neviđene fotografije glumca

 

Mlada je imala dve venčanice koje su joj stajale kao salivene, dok je prva bila više u futurističkom stilu, iznad kolena sa dugim velom i rukavima na nabor, druga je bila dugačka, svilena sa tankim bretelama koje su se ukrštale na leđima i rukavima od tila i nežno rozim naočarima za sunce. Sa Severinom je mladi bračni par pevao u glas, dok su na podijumu sa muzičarima, zaplesali deleći emocije i svoju sreću sa svim gostima.

Instagram screenshot @tihanalazovich

 

 

Na svadbi svog mlađeg brata Branislava Trifunovića stigao je među prvim zvanicama, gde se priključio stolu na kojem su nasmejane sedele njihove kolege i prijatelji gde su svi zajedno slavili i nazdravljali u čast Baneta i Tihane. Na fotografiji koju je na svom Instagram profilu podelila Marija Kilibarda, glumac je raspevan i vidno raspoložen slavio jedan od najradosnijih dana u životu svog brata Baneta i snaje Tihane.

Instagram screenshot @kilimara

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading