Aleksandar Mitorvić pred venčanje doneo iznenađujuću odluku!

Autor: Gloria.rs

29.05.2021 17:15

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Aleksandar Mitrović doneo neočekivanu odluku uoči crkvenog venćanja.Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović stao je na ludi kamen oženivši svoju dugogodišnju devojku Kristinu. Nedavno, održano je građansko venčanje, koje je upriličeno interesantnom šalom Aleksandar kada je ga matičar upitao koje prezime će imati.

Nakon toga, svečani događaj održan je i u crkvi, a koliko su mladenci srećni govore i fotografije sa istog.

Ata Images

 

Aleksandar Mitrović doneo nečekivanu odluku!

Fudbaler je tik uoči crkvenog venčanja iznenadio javnost odlukom da umesto Filipa Stojkovića, koji je prvobitno trebao da mu bude kum, ali je bio sprečen da prisustvuje venčanju za kuma odabrao velikog Deliju i bivšeg fudbalera Crvene Zvede Vujadina Saviča.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @janjickristina

 

Aleksandar Mitrović poznat je kao veliki navijač Partizana, u kom je i počeo svoju karijeru, a interesantna je činjenica da je za kuma odabrao navijača kluba druge strane brda. Prelep primer koji potvrđuje reči koje vrlo često možemo čuti - navijačko rivalstvo ne ruši drugarstvo.

Ataimages

 

Svatovi su bili vidno raspoloženi, posebno upečatljiv bio je mladić koji je iz old tajmera sa tri prsta pozdravljao sve prisutne dok je dolazio na ceremoniju. Osim pomenutog mladića, pažnju su ukrale i drugarice Mitrovićeve supruge, Kristine, koje su ovu priliku upriličile zelenim izazovnim haljinama, koje su savršeno istakle perfektnu figuru devojaka.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading