Doček koji priliči heroju nacije: Kristina i Aleksandar Mitrović ostali bez reči

Autor:

16.11.2021 19:00

Foto:

Foto:

Kristina i Aleksandar Mitrović doživeli su neverovatno iznenađenje kada su se pojavili na proslavi prvog rođendana sina Mitrovićevog kolege iz reprezentacije i prijatelja Predraga Rajkovića.



Nakon neverovatnog uspeha koji su naši fudbaleri ostvarili u Portugalu, pobedivši istoimenu reprezentaciju, došlo je vreme za slavlje. Kako se datum odigravanja utakmice poklopio sa datumom kada je rođen sin reprezentativnog čuvara mreže Predraga Rajkovića, on je sa suprugom rođendan mališanu odlučio da proslavi dan kasnije.

Poneseni odličnom uvertirom, brojni fudbaleri koji su se okupili u glamuroznom restoranu celo veče bili su veseli, pevali su i zabavljali se u društvu svojih lepših polovina, koje su pojedine momente sa proslava i dokumentovale.

Pročitajte i S kakvom lepoticom je Aleksandar Mitrović završio posle utakmice i proslavio plasman na SP

Međutim, vrhunac večeri dogodio se kada je u lokal stigao heroj nacije, Aleksandar Mitrović sa svojom prelepom suprugom Kristinom. Svi prisutni pozdravili su pristigli par aplauzom, da bi nakon toga u Mitrovićevu čast zapevali čuveni hit navijača svakog kluba u kom je Aleksandar nastupao 'Mitro's on fire'. Stamenog golgetera ovaj gest kolega oduševio je, te se popeo na stolicu i zapevao s njim u glas, dok je njegova supruga ponosno stajala uz njega.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading