SVADBENA ZVONA

Procurile prve fotografije sa svadbe godine: Poljupci i luksuz (FOTO)

Autor:

28.05.2021 10:05

Foto:

Foto:

Najbolji strelac u istoriji srpske reprezentacije, fudbaler Aleksandar Mitrović oženio se svojom dugogodišnjom devojkom Kristinom Janjić, a nakon građanskog venčanja usledila je proslava u jednom od elitnih restorana u Beogradu



Najbolji strelac u istoriji srpske reprezentacije, fudbaler Fulama Aleksandar Mitrović oženio se juče svojom dugogodišnjom devojkom Kristinom Janjić, sa kojom je dugo u vezi i sa kojom je dobio dvoje dece.

Mitrović i njegova izabranica izgovorili su sudbonosno “da” jedno drugome u Beogradu na građanskom venčanju tokom kog je ona uzela prezime supruga. 

Pročitaj i Na opšte iznenađenje: Najbolji srpski fudbaler potpisao novi ugovor!

Nakon toga usledila je proslava u jednom od elitnih restorana u glavnom gradu i sa tog slavlja kojem je prisustvovao mali, odabrani krug zvanica procurile su prve fotografije.

Instagram screenshot @janjickristina

 

Na instagramu su se pojavile fotografije sa proslave sklapanja braka koja je održana juče posle podne i sinoć u Beogradu.

Pročitaj i Izabranica golgetera Aleksandra Mitrovića proglašena je za jednu od najatraktivnijih "žena fudbalera"!

Na jednoj od njih vidi se da mladenci Aleksandar i Kristina nisu krili svoju ljubav već su pred najbližim i dragim gostima često razmenjivali poljupce.

Instagram screenshot @janjickristina

 

Deo restorana u kojem je priređena svadba bio je dekorisan sa ukusom, a dekoracijom je odisao luksuz.

Instagram screenshot @janjickristina

 

Mladenci su se odlučili da restoran bude ukrašen u plavo-žutim nijansama, a na stolovima su bile postavljene stabljike limuna, buketi žutih ruža, a plodovi limuna bili su postavljeni i u tanjirima i namenjeni za svakog gosta.

Instagram screenshot @janjickristina

 

Kada su gosti pristigli počela je proslava venčanja uz odabranu muziku, a najvesili bili su naravno mladenci, Kristina i Aleksandar Mitrović.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading