Izabranica golgetera Aleksandra Mitrovića proglašena je za jednu od najatraktivnijih "žena fudbalera"!

Autor:

02.04.2021 15:30

Foto:

Foto:

Kristina Janjić, jedna od najpoželjnijih "žena fudbalera", igrala je kolo kada je on postigao gol na utakmici protiv Azerbejdžana, ona je zaigrala kolo, a prijatelji su je zadirkivali da vežba za svadbu. Veselje odloženo zbog pandemije, verovatno će se realizovati ove godine, a još uvek nevenčana supruga popularnog fudbalera Aleksandra Mitrovića, blista od ponosa zbog njegovog skorašnjeg obaranja rekorda



Sredinom 2019. je Aleksandar Mitrović verio buduću suprugu Kristinu Janjić, koja je bez sumnje razlog njegovih odličnih igara. Smirenost mu isprva nije bila vrlina, a od kad je sreo nju "primirio se", kako kaže, i na terenu i van njega.

Njihovo poznanstvo bilo je burno od samog starta: ona je bila drugarica njegovog saigrača, ali čim ju je spazio - pokušao je da je osvoji.

- Ubrzo nakon što smo prvi put izašli, ljubav je zaista planula i odmah je počela ozbiljna veza - prisećala se Kristina njihovih zajedničkih početaka.

Pročitajte i Žene fudbalera - Lepotice za treće poluvreme

Aleksandar je sa Kristinom već nekoliko godina u emotivnoj vezi, ona je dve godine starija od njega. Prvo dete su dobili još 2016. kada je Mitrović imao 22 godine. Sada imaju dvoje dece, a mladi fudbaler neretko govori o tome kako mu je porodica najbitnija.

Pročitajte i Aleksandar Mitrović - Imao sam sreću da ženu svog života nađem veoma rano

- Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite sa treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram. Sada imam i sina koji će se jednog dana ugledati na mene i naravno da bih voleo da uvek čuje samo lepe priče o svom ocu. Odrastanje u Engleskoj nije lako, posebno za nas koji dolazimo iz male države, ali siguran sam da će Luka, bez obzira na to gde nas fudbal bude odveo, imati sve uslove za obrazovanje kao i druga deca - zaključio je optimistično Mitrović.

Malo je poznato da je Kristina ćerka poznatog srpskog trenera Aleksandra Janjića. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Duda

03.04.2021 10:23

Katastrofalno izgleda, sva plasticna, doradjena ugljenisana.