Džordž i Amal Kluni - razvod i bitka za starateljstvo nad decom?

Autor:

23.08.2020 16:13

Foto:

Foto:O razvodu Džordža (59) i Amal Kluni (42) spekulisalo se u svetskim medijima u maju tokom samoizolacije zbog pandemije koronavirusa, a kao razlog kraha braka navodile su se prepirke i nesuglasice u karantinu.

Amal i Džordž u braku su već pet godina i do skora su svoju privatnost uspevali da sakriju od očiju javnosti, međutim u poslednje vreme se sve više spekuliše o njihovom razvodu. Prema poslednjim navodima magazina "Entertainment Times" par se sada sudi za starateljstvo nad decom.

Posle par meseci burnih svađa, par je rešio da borbu oko starateljstva nad blizancima Aleksandrom i Elom vodi na sudu.

Keli Bruk: Moje vreme nije prošlo, ljudi stare, prihvatite to!

Džordž i Amal Kluni

Džordž i Amal Kluni - razvod je postao sve izvesniji kada par nije mogao da se složi oko pogleda na život. Sukobljavali su se oko mesta na kom će prebivati porodica. Džordž se zalagao za Holivud, a Amal za Ujedinjeno Kraljevstvo. U međuvremenu, kao kompromisnu varijantu Džordž je predložio svoju vilu na jezeru Komo, što je potpuno razbesnelo Amal.

Ako je verovati napisima, Džordž i Amal sada žive na odvojenim adresama, što predstavlja šok za njihove mališane. Džordž je kako pišu mediji zabrinut za bezbednost trogodišnjih blizanaca, zbog poslova svoje supruge.

Ipak, u javnosti se par čini skladno i srećno kao prvog dana, a njihova PR služba pre nekoliko meseci oglasila se povodom glasina o razvodu.

Nikol Kidman ni bleda senka nekada najlepše žene Holivuda 

Džordž i Amal Kluni - razvod

Bez brige, ljudi. Nema potrebe za panikom. Amal i Džordž se ne razvode – kratko je rekao predstavnik za medije.

Kako je situacija prilično neizvesna, ostaje nam da vidimo da li će par uspeti da pronađe rešenje za svoje nesuglasice i uspeti da sačuva ljubav.