Džerald Batler i Morgan Braun stavili tačku na dugogodišnju vezu!

Autor:

22.08.2020 12:15

Foto:

Foto:



Gotovo je, Džerald Batler i Morgan Braun stavili tačku na vezu dugu 7 godina. Kako javljaju strani mediji Braun i Džerald vrlo zrelo se nose sa novonastalom situacijom.

Do tačke pucanja je došlo kada Džerald, zbog gustog poslovnog rasporeda, nije mogao da pronađe vremena za Morgan i svoj privatan život.

- Nemam svoj privatan život, voleo bih da imam jedno ili dvoje dece - izjavio je Batler jednom prilikom.

Ne propustite: Ana Nikolić brižna majka: Dragoceni momenti

Prividna stabilnost

Batler je viđen sa Morgan prošlog meseca u Malibuu, kada su vozili bicikl, ranije tog meseca par je neko vreme proveo na plaži, razmenjujući nežnosti. Ništa zaista nije slutilo na kraj, koji je usledio.

Iako je početak veze bio jako turbulentan, sa mnogo uspona i padova, par je 2018. godine odlučio da vezu podigne na viši nivo. Zajednički život otpočeli su u njegovoj kući u Malibuu, misleći da ce im to doneti određenu stabilnost, do koje nažalost nije došlo.

Nestašni Džerald Batler

Tokom njihovih prekida, Džerald Batler nije gubio vreme, mnoge Holivudske dame našle su se u naručju ovog škotskog zavodnika, a strani mediji pisali su i o kratkoj romantičnoj avanturi sa Ritom Orom, januara 2016. godine.

Ne propustite: Bred Pit i Dženifer Aniston: ljubav ili zabluda?

Jedna od dama koja nije odolela Batlerovom šarmu bila je i Brendi Glanvil, za koju je Batler kasnije rekao:

- Bilo je zabavno, ona je stvarno divlja, ali nisam je video od tad - poručio je Batler i dodao:

- Tokom snimanja na kom sam bio sa Brendi, jedan momak mi je prišao i pitao 'šta se dešava između tebe i Glanvil', pitao sam ga ko je to - u svom maniru odgovorio je Batler.

Ne propustite: Edita Aradinović svakom fotografijom napravi totalni haos! (foto)