Frano Lasić čeka dete sa 30 godina mlađom suprugom Milenom!

Autor:

08.09.2020 16:03

Foto:

Foto:



Srećne vesti dolaze nam iz porodičnog doma Lasić, slikarka Milena Lasić u sedmom je mesecu trudnoće. Uskoro će na svet stići dete koje će biti kruna petogodišnjeg braka sa glumcem Franom.

Glumac i pevač Frano Lasić isčekuje rođenje svog četvrtog deteta. Njegova 36-godišnja supruga Milena u sedmom je mesecu trudnoće. Beogradska umetnica na svom Instagramu objavila je fotografiju na kojoj se vidi trudnički stomak. A u opisu fotografije Milena je napisala - navire inspiracija u trudničkim danima.

Par je u braku već pet godina, a pre nego što su se venčali Lasić i Milena proveli su tri godine zabavljajući se.

Frano Lasić: U Jugoslaviji se bolje živelo, imali smo veći izbor mogućnosti 

 

View this post on Instagram

 

Navire inspiracija u trudničkim danima ❤😊

A post shared by Milena Lasić (@milena.lasic) on Sep 7, 2020 at 10:56am PDT

Ako postoji tačan opis za ljubav, onda je to ono što se meni desilo.

- Jedan period svog života sam posvetio slikarstvu, između ostalog slikao sam i žene. Uvek su mi bile u centru slike. Pogledajmo literaturu ili filmove: u najvećem broju njih radnja se vrti oko žena. Žena uvek ima nešto s čim vas fascinira nešto što vas podstakne. Srećno sam oženjen Beograđankom, slikarkom Milenom Matić. Našao sam osobu koja mi odgovara u svakom smislu, koja je pametna, prelepa i dobra, i to je ogroma srećna - rekao je Lasić jednom prilikom za 'Blic' kada je govorio o njegovoj i Mileninoj ljubavnoj priči.

Frano Lasić u novoj “Gloriji”: Novootkrivene čari Londona

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milena Lasić (@milena.lasic) on Dec 23, 2019 at 9:43am PST

Životnu sreću Lasić je pronašao sa 30 godina mlađom Milenom.

Pre nego što se skrasio sa Milenom, Lasić je bio u braku sa Majom Nikšić, s kojom ima i sina Janka, nakon toga oženio se Beograđankom Ljiljanom, s kojom je razvod braka zatražio nakon samo tri nedelje. Sa slovenskom manekenkom Živom Stupnik venčao se 1993. godine, a tokom njihovog braka dobili su sina i ćerku.

Nama preostaje da čestitamo supružnicima na radosnoj vesti, i da se nadamo da će živeti u srećnoj i skladnoj zajednici, ispunjeni ljubavlju.