Poznati reper potpuno poludeo - Kanje Vest samoprozvani Mojsije?

Autor:

16.09.2020 12:45

Foto:

Foto:



Slavni reper, suprug stralete Kim Kardašijan, smatra da muzička industrija njegovu 'braću' drži kao robove, te je na njemu da ih spasi.

U nizu objava na popularnoj društvenoj mreži Tviter, 43-godišnji reper Kanje Vest, govorio je u negativnom kontekstu o produkcijskim kućama 'Universal' i 'Sony' jer smatra da je muzička industrija 'moderan brod pun robova'.

To i ne bi bilo ništa čudno za njega, da se na kraju 'Tvita' nije nazvao prorokom koji mora da spasi 'moderne robove'.

- Pregledaću svačiji ugovor u Universalu i Soniju. Neću sedeti skrštenih ruku i gledati kako moji ljudi robuju. Svoj život stavljam na kocku zbog njih. Muzička industrija i NBA moderni su brodovi s robovima, a ja sam novi mojsije - poručio je.

Kanje Vest u sukobu sa Kardašijanima: Reper želi razvod, Kim moli za razumevanje

Reper koji je predao svoju kandidaturu za predsednika SAD-a u čak 12 država, dodao je da ga zapravo nije briga za muzičku industriju jer je usresređen na svoju veru. - Ja nisam industrija, ja služim Hristu, a svet mora da ozdravi. Prestanimo sa ubijanje. Bog nam ne sudi prema onome koliko novca imamo na ovome svetu, hajde da se volimo - rekao je reper.

Država Ohajo odbila je njegovo kandidaturu.

Iako su njegove namere o kandidaturi ozbiljne i polako skuplja sve više sledbenika, naišao je na prepreku. Naime nedavno je Vrhovni sud u saveznoj državi Ohajo odbio njegovu kandidaturu za predsednika SAD-a.

Republikanski državni sekretar Frank LaRose odbio je gotovo 15 hiljada potpisa i ostalih dokumenata koje je Kanje podneo. Kao razlog, LaRose je naveo neusklađene informacije u dokumentaima za prikupljanje potpisa na šta su Kanjeovi advokati uložili žalbu.

Zbog želje da postane predsednik, Kanje je rizikovao i raspad braka. Njegova supruga Kim više ne može da se  bori s njegovim bipolarnim ispadnima poput onog na njegovom prvom predizbornom skupu kada je reper oktrio neke od najintimnijih tajni svoje porodice, no ipak je odlučila da mu da prostora da radi ono što želi ako ga to čini srećnim.

Kim Kardašijan mu nije čestitala prva: Kanje Vest napunio 43 godine

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kanye West (@kanyewestt_official) on Jul 20, 2020 at 3:58am PDT