Kanje Vest u sukobu sa Kardašijanima: Reper želi razvod, Kim moli za razumevanje

Autor:

23.07.2020 10:13

Foto:

Foto:



Ponašanje Kanjea Vesta opet se izmaklo kontroli...

 

Kim i Kanje ne prestaju da pune naslovne strane američke štampe. U jeku vesti da je Kanje odlučio da se kandiduje na sledećim predsedničkim izborima stižu novi problemi. Naime, Kim je čitavu ideju oko kandidature veoma teško prihvatila i ne želi da doživi sudbinu Melanije Tramp. Sve to uticalo je na njihov odnos, pa je, prenose strani tabloidi, razvod već blizu.

 

Pročitajte i... Kim Kardašijan ne želi sudbinu Melanije Tramp 

 

Kanje je na svom nalogu na „Tviteru“, posle govora na mitingu, izneo niz optužbi na račun supruge i njene majke, kao i ostalih članova popularne porodice Kardašijan. Da li je neka nova svađa u braku rijaliti-zvezda prouzrokovala ovu javnu raspravu ili je Kim preterala sa konstantnim prigovaranjem u vezi sa kampanjom za sada nije poznato. Kanje je u nekoliko veoma oštrih tvitova punih besa poslao poruku, prvo Kris Džener, naglasivši da joj neće uspeti plan da ga smesti u bolnicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kanye West (@kanyew.est) on Jul 20, 2020 at 8:31pm PDT

Kris, nemoj da ti pada na pamet da se igraš sa mnom. Ta lažna smirenost ti nije dopuštena u blizini moje dece. Pokušala si da me zatvoriš u ludnicu ‒ poručio je reper u objavama, a potom se obratio supruzi, sa kojom ima četvoro dece.

‒ Znajte svi da je Kim pokušala da me smesti u bolnicu. Ako me zatvore kao Mandelu, znate zašto se to dogodilo ‒ napisao je budući kandidat za predsednika Sjedinjenih Američkih Država i izazvao lavinu komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jun 21, 2020 at 7:08am PDT

Iako je mnogima ovakvo javno iznošenje porodičnih problema u javnost previše, Kanje je od fanova dobio veliku podršku. Među njima i od onih koji smatraju da je ovo samo početak velikog kraja i da je razvod neminovan. Izgleda da, ukoliko su nekada i postojale, tajni u porodici Kardašijan‒Džener više ih neće biti. Kanje je spreman da sve iznese u javnost i pokaže šta je istina. Ipak, još ima onih koji smatraju da je reperu pomoć i te kako potrebna i da je neophodno da ode na lečenje.

Povodom cele situacije najzad se oglasila i supruga Kanjea Vesta - rijaliti zvezda Kim Kardašijan. Ona je na svom Instagram nalogu napisala emotivnu poruku i na taj način pozvala medije i fanove da pokažu malo saosećanja u ovim teškim trenucima za njenog muža i porodicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on May 5, 2020 at 10:26am PDT

- Kao što mnogi od vas znaju, Kanje ima bipolarni poremećaj. Svako ko ima ovu bolest ili ima voljenu osobu u svom životu sa ovom smetnjom, zna koliko je neverovatno komplikovana i bolna za razumevanje. Nikada nisam javno govorila o tome kako se to odrazilo na nas kod kuće jer sam vrlo zaštitnički nastrojena prema našoj deci i Kanjeovo pravo na privatnost kada je u pitanju njegovo zdravlje. Ali danas, osećam da bih to trebala da prokomentarišem zbog stigme i zabluda o mentalnom zdravlju. Oni koji razumeju mentalnu bolest ili čak kompulsivno ponašanje znaju da je porodica nemoćna osim ako je član maloletan. Ljudi koji nisu svesni ili su udaljeni od ovog iskustva mogu da ne razumeju da se pojedinac mora uključiti u proces dobijanja pomoći ma koliko god se trudili porodica i prijatelji. Kanje je sjajna, ali komplikovana osoba koji mora da se nosi s pritiskom i bipolarnim poremećajem. Oni koji su bliski sa njim znaju njegovo srce i razumeju da se njegove reči ponekad ne poklapaju s njegovim namerama. Živeti s bipolarnim poremećajem ne umanjuje niti uništava njegove snove i njegove kreativne ideje, bez obzira koliko se neki veliki ili nepristupačni osećali. To je deo njegove genijalnosti i kao što smo svi svedočili, mnogi njegovi veliki snovi su se ostvarilii. Mi kao društvo razgovaramo o empatiji po pitanju mentalnog zdravlja u celini, međutim trebali bismo je pružiti i pojedincima koji žive s njim u vremenima kada im je to najpotrebnije. Tražim da nam mediji i javnost pruže saosećanje i empatiju koji su potrebni da bismo to mogli proći. Hvala onima koji su izrazili zabrinutost za Kanjeovo blagostanje i za vaše razumevanje", napisala je Kim na svom Instagram storiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on May 24, 2020 at 3:01pm PDT

goran.anicic

Autor