Sud doneo iznenađujuću odluku: Presuda o slučaju Amber Herd i Džonija Depa šokirala je svetsku javnost! (foto)

Autor:

02.11.2020 12:56

Foto:

Foto:



Višegodišnja saga u slučaju Amber Herd i Džonija Depa konačno se završila, a presuda koju je sud doneo šokirala je svetsku javnost!

Naime, Džoni Dep zvanično je kriv za zlostavljanje svoje bivše supruge Amber Herd.

Od momenta kada su ušli u sudnicu javnost se naslušala šokantnih detalja o neuspelom braku legendarnog glumca i njegove sada već bivše supruge Amber Herd.

Pročitajte i: Sve preljube Amber Herd: Džoni Dep objavio spisak poznatih ličnosti s kojim ga je bivša supruga prevarila 

Među dokazima koji su priloženim višem sudu nalazio se i sporni audio zapis na kom je Amber priznala da je i ona tukla Džonija. Takođe je otkriveno i da je glumac počeo vrlo rano da konzumira narkotike, sa svega 11 godina.

U moru šokantnih iskaza otkriveno je i da je Amber vršila nuždu u bračnom krevetu, te da joj je glumac upućivao monstruozne pretnje.

Današnji dan mogao bi da ima nemerljiv uticaj na život legendarnog glumca!

Današnji dan sigurno će ostati urezan u životu Džonija Depa, jer je danas zvanično proglašen zlostavljačem! Naime sud u Londonu doneo je presudu u kojoj piše: - Džoni Dep brutalno je tukao bivšu ženu! - A njegova tužba protiv tabloida San koji ga je prvi nazvao nasilnikom odbačena je!

Sudija je priču koju je preneo pomenuti tabloid okarakterisala kao tačno, a u prilogu ispod donosimo vam jedan od snimaka koji je Amber priložila sudu.

Britanski mediji već su 'sahranili' karijeru Džonija Depa, ali i izvestili da pomenuta presuda znači potpuni finansijski krah za pomenutog glumca. On će naime biti prinuđen da plati milionsku odštetu tabloidu, čiji je potparol nakon čitanja presude izjavio.

- Godinama se borimo za žrtve zlostavljanja i nećemo dozvoliti da se njihove priče ućutkaju. Hvala sudiji i hvala Amber Herd na hrabrosti u predstavljanju dokaza sudu. - Istakao je on.

Džoni Dep bezuspešno je pokušavao da uveri sud u suprotno!

Zvezda legendarne trilogije 'Pirati sa Kariba' tokom suđenja više puta je u toku iznošenja odbrane tvrdio da je Amber zlostavljala njega, da ga je vređala, tukla, te je ponudio kao dokaz video zapis gde se Amber izvinjava što mu je nanela bol.

Mnogi svetski mediji, među kojima je i Pagesix prenuli su fotografiju koju je objavio Džoni Dep, gde se jasno vidi modrica ispod oka legendarnog glumca. On je tada tvrdio da je modrica posledica sukoba sa bivšom suprugom Amber.

Tokom suđenja javnost je bila podeljena, mnoge žene pružale su Depu podršku s ubeđenjem da je nevino optužen!

Tokom suđenja kao što to obično biva kada su poznate ličnosti u pitanju, javnost je bila podeljena. Deo je pružao bezrezervnu podršku Džoniju, a jednom prilikom ga je čak sačekao i transparent ispred sudnice koji su držale - žene!

Pročitajte i: Džoni Dep dobio neočekivanu podršku, da li će uspeti da izađe na pravi put? (video)