Odbačene optužbe protiv Kevina Spejsija - Novi početak u životu slavnog glumca?

Autor:

09.09.2020 15:04

Foto:

Foto:



Da li je Kevin Spejsi zaista okrenuo novu stranicu u svom životu?

Osramoćeni američki glumac i oskarovac Kevin Spejsi koji je prošle godine optužen za nekoliko slučajeva seksualnog zlostavljanja maloletnika, prvi put se pojavio u javnosti nakon skoro pola godine. Tada je propast svoje karijere zbog optužbi uporedio sa masovnim gubitkom posla mnogih usled korona virusa, što je šokiralo javnost.

Najnovije fotografije pokazale su njegov 'novi život' u Londonu, a detalj koji je privukao najveću pažnju je prsten na njegovoj ruci koji deluje kao verenički, navode strani mediji.

Kevin Spejsi zbunio Rimljane: Iskoristili su me kako bi se zabavili (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SupportKevinSpacey.com (@supportkevinspacey) on Sep 3, 2020 at 2:07am PDT

61-godišnji Kevin je pre nekoliko dana viđen u Primors Hilu u Londonu kako vozi bicikl. U sportskom izdanju izgledao je prilično opušteno. Ipak, detalj prstena na fotografijama iznenadio je mnoge, obzirom da javnosti nije poznato ko je ljubavnica Kevina Spejsija.

Do sad samo je jedna njegova veza bila poznata javnosti, kada je sa scenaristom Dijan Drejer bio u ljubavi davne 1992. godine.

- Nikad nisam verovao u eksponiranje svog privatnog života zbog publiciteta. Ljudi mogu da tračare o čemu god žele. Verujem i razdvajanje javnog i privatnog života. Svako ima pravo na privatni život bez obzira na to kojim se poslom bavi - rekao je jednom prilikom Kevin kada su ga pitali zašto niko ništa ne zna o njegovom privatnom životu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by House of Cards (@houseofcards_netflix) on Aug 30, 2020 at 8:24am PDT

Podsetimo, 61-godišnji Oskarovac bio je među najplaćenijim televizijskim glumcima na vrhuncu slave dok je glumio beskrupuluznog političara u Netfliksovoj seriji 'Kuća od karata', ipak nakon optužbi za seksualno uznemiravanje sve producentske kuće su mu otkazale saradnju. Svetlo na kraju tunela za ovog glumca ipak pojavilo se početkom Jula kada su tužitelji odbacili optužbe protiv njega za seksualno napad na 18-godišnjaka u Nantuketu.

Odbačena optužba: Kevin Spejsi neće odgovarati za seksualni napad