Džoni Dep i Amber Herd: Bizarni detalji burne veze holivudskog para zgrozili javnost

Autor:

18.08.2018 18:30

Foto:

Foto:



Brak između nekada najomiljenijeg glumca Holivuda Džonija Depa i Amber Herd bio je najblaže rečeno buran, a sada su na videli izašli detalji jedne od njihovih svađa koji su zgrozili javnost.

Džoni Dep prolazi kroz težak period: Sipam votku i pišem dok mi se oči ne napune suzama

Naime, slavni glumac optužio je svoju bivšu suprugu da je namerno izvršila nuždu u njihovom bračnom krevetu. Kako je sam izjavio, na ovaj bizaran čin odlučila se kako bi mu se osvetila zbog kašnjenja na rođendansku proslavu njenog 30. rođendana.

Amber je negirala ove navode, tvrdeći da je za "incident" kriv njihov pas Bu.

– Bu ima ozbiljne probleme s kontrolom pražnjenja creva. To nikada nije bila šala, niti je to urađeno zbog nepoštovanja. Inače to često rade kućni ljubimci, i nemamo šta više da kažemo o tome niti da se bavimo tim glupostima – rekao je portparol glumice za Miror.

Džoni Dep: Od najvećeg holivudskog kupoholičara do bankrot pirata

Da se incident zaista dogodio, potvrdila je bivša kućna pomoćnica holivudskog para koja je izjavila da je otkrila izmet na čaršavima nakon što je Džoni Dep, posle svađe, izjurio iz kuće u Los Anđelesu.

Džoni Dep je prošlost: Amber Herd želi porodicu sa milijarderom Elonom Maskom

Glumci Amber Herd i Džoni Dep zvanično su se razveli prošle godine u januaru, nakon četiri godine veze, od čega su dve proveli u braku.

Maja Gašić

Autor