Džoni Dep dobio neočekivanu podršku, da li će uspeti da izađe na pravi put? (video)

Autor:

24.08.2020 14:06

Foto:

Foto:



Depova glumačka karijera je u slobodnom padu zbog optužbi koje je iznela njegova bivša supruga Amber Heard.

- Reci svetu, reci im ja Džoni Dep, muškarac, ja sam žrtva porodičnog nasilja. Reci im to i videćemo koliko će ti ljudi verovati ili stati na tvoju stranu - Tim rečima američka glumica i model Amber Heard zapretila je svom bivšem suprugu Džoniju Depu u jednom od navodno snimljenih telefonskih razgovora.

Amber je naime 2016, godine optužila Džonija za zlostavljanje, iako je on od početka tvrdio da je ona psihički i fizički zlostavljala njega, u šta isprva niko nije poverovao.

Sve preljube Amber Herd: Džoni Dep objavio spisak poznatih ličnosti s kojim ga je bivša supruga prevarila 

Depu je istog momenta prikačena etiketa 'zlostavljača', a zbog porodične drame ostao je bez brojnih angažmana pa tako i svoje najpoznatije uloge Džeka Speroua u franšizi 'Pirati s Kariba'. Najpoznatiji svetski pirat tada je počeo dugogodišnju pravnu borbu da bi  dokazao svoju nevinost, a vrhunac bitke se odigrava upravo ovih dana u Londonu, gde se suđenje održava.

Na iznošenju dokaza javnost je zaprepastila činjenica da postoje dokazi o zlostavljanju Depa te da slučaj možda nije onakav kako se činilo u početku.

Džoni Dep stigao na instagram 

Džoni Dep i Amber upoznali su se na snimanju filma 'Portorikanske noći: dnevnik opijanja'. Amber je tada bila na početku karijere, a Džoni je već bio svetski popularan glumac i miljenik publike.

Malo ko je pomislio da će ovaj dvojac započeti vezu, a kamoli da će nekoliko godina kasnije biti najveći Holivudski skandal. Džoni Dep je pre Amber bio sa Vanessom Paradise gotovo 15 godina, sa kojom ima dvoje dece, ćerku Lili Rous i sina Džona Kristofera.

Prema navodima stranih medija kao jedan od razloga razilaženja navode upravo mladu Amber. Dep nakon razvoda nije oklevao pa je odmah obelodanio svoju vezu sa 23 godine mlađom glumicom Amber.

Hit na društvenim mrežama: Kad Džoni Dep đuska uz pesmu Ane Bekute (video) 

Bivša Džonijeva supruga Vanesa je ipak stala na Depovu stranu u toku suđenja - poznajem Džonija više od 25 godina, od toga smo zajedno bili 14, odgajili smo dvoje dece. Džoni je tokom svih tih godina bio drag, pažljiv, velikodušan i nikada nije bio nasilna osoba niti nasilan otac, nikad nije bio nasilan prema meni - izjavila je Vanesa Paradis.

U odbranu oca stala je i njegova sada već 21-godišnja ćerka - moj otac je draga i voljena osoba, divan otac meni i mom mlađem bratu. Svi koji ga poznaju rekli bi isto - reči su Lili Rose Depp, a u odbranu glumca stale su i mnoge njegove bivše partnerke koje su svedočile u njegovu korist.

Džoni Dep: Od raja do pakla i nazad 

Da Dep nije dobio otkaz samo zbog afere, već i zbog vlastite naravi potvrdili su i iz Diznija.

Oni su naime naveli da su imali ogroman problem zbog rušenja ugleda, Depovog konstantnog kašnjenja, opijanja i neurotičnog ponašanja.

Obožavatelji lika i dela poznatog glumca Džonija Depa već su pokrenuli brojne peticije. Tražeći pravdu za glumca kome je propala karijera zbog optužni koje još uvek nisu dokazane, a postoji mogućnost i da se dokaže potpuno suprotno.

Oni takođe zahtevaju da njegova sada već bivša supruga Amber dobije otkaz u novom filmu 'Aquaman 2', kao i da se povuče sa mesta zaštitnog lica kozmetičke firme L'Oreal.