'Outfit' koji je obeležio Noć veštica: Po čemu ćemo pamtiti ovogodišnji 'Halloween'?

Autor: Vanja Vladičić

03.11.2020 16:00

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Cindy Ord/Getty ImagesPoslednji dan oktobra tradicionalno je rezervisan za Noć Veštica, sve popularniji praznik na našim prostorima, koji je počeo da uzima maha među omladinom.

Naime, pomenuti praznik poslednjih godina sve više uzima maha među omladinom na našim prostorima. Iako određeni ljudi i dalje drže do tradicije, te umesto Noći veštica proslavljaju Svetog Luku velika je većina onih koji uživaju u čarima zapadne kulture.

Osim domaćih zvezda, i svetske zvezde takođe izuzetno pompezno proslavljaju Noć veštica, a ovo su neki od kostima koji su obležili pomenuti praznik.

Kloi Kardašijan u ulozi prelepe Kleopatre.

Kloi je ove godine odlučila da se pojavi u ulozi prelepe Kleopatre. Shodno tome društvo joj je pravio njen bivši partner Tristan Tomson koji se maskirao u ljubavnika pomenute egipćanke Marka Antonija. Kosim Kleopatre savršeno je istakao atribute koje Kloi itekako ima, a zlatna boja savršeno se uklopila sa njenim tenom i tamnom crnom kosom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Nov 2, 2020 at 2:41pm PST

Kim Kardašijan našla se u nesvakidašnjoj ulozi - pauka!

Kim Kardašijan prethodnih godina koristila je ovaj praznik kako bi još više isticala svoje atribute koji su nesumnjivo prisutni, međutim ove godine odlučila se za potpuno drugačiju varijantu. Naime, noć Veštica provela je u kostimu pauka! Njena kompletna porodica, uključujući i poznatog repera i njenog muža Kanje Vesta, obukli su se u porodicu paukova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Nov 2, 2020 at 3:45pm PST

Margo Robi kao Spajs Girl.

Glumica Margo Robi htela je da prezentuje Džindžer Spajsi. Glumica je obukla kratke čizmice sa velikim đonovima, kosu je uvezala na specifičan način i oživela stil popularne muzičke grupe devedestih uz citat - začinite svoj život!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbie) on Nov 2, 2020 at 9:55am PST

Hajdi Klum

Hajdi Klum poznata je kao neko ko se izuzetno maskira za Noć veštica. Mnogo puta do sada obeležila je ovaj praznik svojim nesvakidašnjim kostimima koji su zaista upotpunili pomenuti praznik, te proslavu na kojoj se Hajdi pojavi. Međutim ovog puta odlučila se za nešto originalniji pristup. Ona je napravila kompletan film o maskama za Noć veštica, tačnije horor film.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on Oct 31, 2020 at 12:00am PDT

Džesika Alba - Duh porodice.

Popularna glumica praznik je odlučila da provede u toplini svog doma, sa svojim najmilijima. Noć veštica obeležila je na interesantan i originalan način napravivši kratak video gde se njena kompletna porodica maskirala u kućne mačke. Video je naišao na oduševljenje obožavalaca širom sveta, a kako Džesika izgledala 'kao mačka' pogledajte u prilogu ispod.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on Nov 1, 2020 at 1:14pm PST

Koja od pomenutih zvezda je po vama imala najoriginalniju ideju, te je najbolje sprovela u delo?