Potpuno novi trend koji je očarao žene širom sveta! (foto)

Autor: Vanja Vladičić

15.11.2020 12:00

Foto: Izvor:Jelena Milinčić, Foto:AP Photo/Michel Euler

Foto: Izvor:Jelena Milinčić, Foto:AP Photo/Michel EulerJakne, pantalone, košulje i haljine u obliku mehura jedan su od najpopularnijih trendova za jesen i zimu 2020, koji asocira na nešto komforno, udobno i toplo.

U skladu sa kolektivnom anksioznošću koja vlada od početka 2020. godine, a koju je izazvala pandemija virusa korona, odeća za nadolazeće dane je velika, široka, komotna toliko da najčešće podseća na jastuk ili ćebe. Sve je prepumpano - i rukavi, i nogavice, i cele haljine izgledaju kao baloni. Nose se predimenzionirani kaputi u kojima je glavno da vam bude udobno i toplo, a ako baš želite da istaknete figuru, na njih možete staviti kaiš.

AP Photo/Michel Euler

Balon haljine su najčešće gore uže, a počinju da se šire u struku, zahvaljujući čemu stvaraju utisak oblina na izuzetno vitkim devojkama. Isto je i sa farmerkama na kojima je obično visok pojas i istaknut struk, nogavice već od njega kreću da se šire, ali se pri dnu sužavaju pa dobro stoje svakoj građi.

Pročitajte i: Novi ‘hair trend’ na pomolu: Da li je Nikolija Jovanović inspiraciju pronašla u koleginici? 

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP AP Photo/Antonio Calanni

Pantalone ili džins najbolje je upariti sa košuljom ili bluzom sa predimenzioniranim puf rukavima, a iako je balon kroj uglavnom prisutan na letnjim komadima odeće, mnoge modne kuće pokazale su da on i te kako paše i zimskim stvarima, prvenstveno jaknama i kaputima, koje sada mogu da se nađu i u svakoj street style radnji, u različitim bojama i dezenima.

Maximilian Weinzierl / Alamy Sto