Emina Jahović: Prava žena ceni sebe i dopušta muškarcu da bude muško

Autor:

13.04.2017 21:00

Foto:

Foto:



Pevačica Emina Jahović, koju često zbog egzotične lepote porede sa španskom glumicom Penelope Kruz,u srećnom braku je sa turskim muzičarem Mustafom Sandalom, sa kojim ima dva sina - Jamana i Javuza. O tome koliko je ženama danas teško u "muškom svetu" i koji je njen recept za skladan brak i uspešnu karijeru, pevačica je otkrila u razgovoru za "Gloriju".

Emina Jahović pred dodelu Gremija: Uzbuđena sam, ali još ne znam šta ću obući

Jeste li vi feministkinja i da li borbi za jednakost polova doprinosite samo svojom umetnošću, ili se uključujete i na druge načine?

– Volim kad je žena jaka i kad stoji obema nogama na zemlji, kada je na indirektan način prodorna i ume da se izbori za svoju poziciju. Važno je da radi, ali ne sme da zapostavi osnovnu odgovornost – bavljenje kućom i decom. To, pre svega, smatram ženskim poslom. U današnje vreme nije lako održati brak i porodicu, pogotovo u profesiji kojom se bavimo suprug i ja. Oboje smo podjednako zaslužni za to što naša zajednica funkcioniše kako treba i zbog toga sam veoma zadovoljna.


Koliko je danas pravih džentlmena, jesu li žene pomalo krive za to što ih je sve manje?

– Svaka dama je žena, ali nije svaka žena dama. Prave znaju da cene sebe, drže do svojih principa i dopuštaju muškarcu da bude muško, što je “jačem polu” veliki izazov. Nažalost, i sve su agresivnije, pa su se momci ulenjili – više se i ne trude, već puštaju da budu izabrani - istakla je Emina.

??? #nghtout

A post shared by Music & Fragrance ? (@yaemina) on Mar 23, 2017 at 10:26am PDT

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading