Olivera Viktorović

Baš je bila lepotica: Ovako danas izgleda Violeta iz Žikine dinastije (foto)

Autor:

08.05.2024 15:16

Foto: youtube printscreen

Foto: youtube printscreen

Izgled Olivere Viktorović više nije isti



U popularnom domaćem ostvarenju ”Žikina ženidba” našla su se slavna imena današnjice, a neke manje poznate glumce je upravo ovo ostvarenje vinulo u zvezde. 

youtube printscreen

 

Kao deo ekipe pojavila se i atraktivna plavuša koja je svojom kratkom, ali zapaženom ulogom ostavila snažan utisak na publiku. I tada, kao i sada izgled Olivere Viktorović Đurašković su svi komentarisali. 

Pročitajte Imala je četiri godine kada je igrala ćerku Slobode Mićalović - Ovako danas izgleda devojčica iz Ranjenog orla

U poslednjem delu ”Žikine dinastije” Olivera je tumačila ulogu Violete, a njena replika: ”Ostala sam bez posla, pa sam rešila da se udam. Ju, što me sramota” ni posle toliko godina nije zaboravljena. 

Iako je ”Žikina ženidba” u režiji Zorana Čalića snimljena davne 1992. godine interesovanje za glumačku postavu ne jenjava, a izgled Olivere Viktorović Đurašković koju je ova uloga lansirala u zvezde našao se na meti komentara. 

Nakon ovog serijala Olivera je angažovana u brojnim serijskim ostvarenjima, među kojima su „Srećni ljudi”, „Lepa sela lepo gore”, „Rane”, „Stižu dolari”, „Ljubav, navika, panika”, „Vojna akademija”.

Najveću sreću doživela je kada je voljenom čoveku podarila ćerku Bojanu koja se nedavno i sama oprobala u glumačkim vodama. 

Pročitajte Dragčetova snaja iz serije Moj rođak sa sela danas je druga žena, ima 39 godina i izgleda ovako (foto)

U decembru napunila 60 godina, izgled Olivere Viktorović Đurašković i dalje privlači pažnju javnosti. 

Sudeći po fotografijama na Instagramu, ona je još uvek prepoznatljiva po velikim plavim očima, a ne libi se da objavljuje svoja prirodna izdanja, bez filtera i šminke.

I dok jedni komentarišu da nema ni traga od one fatalne lepotice, drugi pak smatraju da se nije mnogo promenila, te da je prirodna kao i u mladosti. 

Komentari. (0)

Loading