Mihajlo Jevtić

Sve se promenilo: Mali Miša iz Žikine dinastije danas izgleda ovako, nikada nećete pogoditi čime se bavi (foto)

Autor:

02.01.2023 21:15

Foto:

Foto:

Ovo je Miša iz "Žikine Dinastije" danas



Stigli su praznici, a zajedno sa njima i reprize kultnih filmova i serija, bez kojih gotovo da je nezamislivo dočekati Novu godinu. Na vrhu liste neizbežnih domaćih ostvarenja ubedljivo se nalazi „Žikina dinastija“, koja i posle skoro 40 godina mami osmehe sa neodoljivim junacima. Jedan od onih koji je u to vreme osvojio srca publike širom Jugoslavije bio je mali Miša kojeg su glumila čak tri glumca.

Pročitajte Rialda Kadrić je bila sjajna glumica, a veće uloge zaobilazile su je iz ovog razloga

Printscreen Filmovi domaci

 

Ali, budući da nam je dobro poznato kako danas izgledaju Nikola Kojo i Boris Milivojević koji su u ovoj seriji načinili jedne od prvih glumačkih koraka, danas smo se prisetili kako izgleda i čime se bavi najmlađi Miša na filmu, Mihajlo Jevtić.

Pročitajte Dara iz 'Žikine dinastije' preminula - Čuvena glumica izgubila najvažniju bitku!

Mihajlu je ovo bila prva filmska rola, a imao je svega osam godina. Kasnije se profesionalno ostvario kao glumac, a jedna od najznačajnih uloga mu je u filmu „Sivi dom“. Potom je glumio u pozorištu, ali posle nekoliko godina je napustio daske koje život znače.

Završio je srednju elektrotehničku školu Nikola Tesla i nižu muzičku Kosta Manojlović u Zemunu, potom je upiao akademiju koju je napustio u toku druge godine studija. Svira violinu, klavir i gitaru.

Mihailo danas ima 46 godina, stvara muziku, ali takođe se bavi izradom veb aplikacija i sajtova, a izgleda ovako.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Lea

04.01.2023 13:35

Najslađe dete u serijalu a i šire.