Ana Stanić

Ni priroda, ni roštilj: Ana Stanić 1. maj provodi na neočekivanom mestu

Autor:

01.05.2024 15:02

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Stanić 1. maj provodi u društvu ove osobe



Danas se širom Srbije proslavlja 1. maj za koji je glavna asocijacija beg u prirodu i druženje sa porodicom i prijateljima.

Dok se većina ljudi odmara od posla i uživa u đakonijama karakterističnim za prvomajsku trpezu, Ana Stanić 1. maj provodi malo drugačije.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Pevačica se oglasila na svom Instagram nalogu, te podelila kadrove iz jedne estetske ordinacije gde se uslikala sa svojom doktorkom.

- Moj guru za lepotu – napisala je Ana Stanić za 1. maj koji je očito rešila da posveti sebi.

Pročitajte Kakva haljina! Ana Stanić održala lekciju, a tek da vidite bundu (foto)

Inače, izgled Ane Stanić često nailazi na pohvale, budući da u 48. godini i dalje ima besprekornu figuru i lice bez bora.

Na pitanje kako se bori protiv celulita, Ana je svojevremeno odgovorila:

Instagram

 

- Volim da odem na masažu nogu, tada mislim da sam učinila nešto dobro za svoju kožu i noge. Celulit najčešće imam zimi zato što mnogo sedim i jedem težu hranu, ali kako se približava toplije vreme, počinjem više da se krećem, menjam ishranu i sve nekako dođe na svoje.

Ne verujem previše u kreme protiv celulita ni tretmane, već u dobre masaže, fizičku aktivnost, dosta vode i kontrolisanu ishranu.

Pročitajte Kao maneken - Ana Stanić pokazala sina, ima samo 12 godina, a već je uspešan u ovom sportu

Ana brine i o koži, posebno leti.

- Volim blagu preplanulost i nisam od onih koji stavljaju zaštitni faktor na lice i telo pri svakom izlasku iz kuće, ali na moru to radim vrlo revnosno.

Svesna sam opasnosti od sunca, ali istovremeno svaka plavuša zna da najbolje izgleda kada je preplanula - rekla je Ana tada za Story, a očito udela imaju i posete pravim lekarima.

Komentari. (0)

Loading