Ana Stanić

Kao maneken: Ana Stanić pokazala sina, ima samo 12 godina, a već je uspešan u ovom sportu

Autor:

20.08.2023 20:45

Foto:

Foto:

Sin Ane Stanić od majke je nasledio ljubav prema ovom sportu, a iza sebe već ima uspehe



Ana Stanić svoj privatan život ne eksponira previše, ali je poznato da je u braku sa Momčilom Lavrnićem dobila sina Vuka.

Iako mu je tek 12 godina, sin Ane Stanić već iza sebe ima uspehe i skijanju na vodi, a ljubav prema ovom sportu nasledio je od nje. 

ATA Images

 

Pevačica je svojevremeno izjavila da Vukovu ljubav prema skijanju na vodi smatra svojim uspehom.

‒ Počela sam da ga dovodim u klub da bi se družio sa decom i provodio vreme u prirodi, a onda je sam, nekako prirodno, počeo da uživa u skijanju – istakla je jednom prilikom Ana koja je i sama sa 12 godina počela da skija.

Pročitajte Ogroman strah - Ana Stanić nije ušla u gradski prevoz 30 godina, ovo je razlog

Vuk i Ana sa nestrpljenjem iščekuju sutrašnji dan i raduju se novom takmičenju, čime se pevačica pohvalila na Instagramu.

"Uzbuđeni pred sutrašnje takmičenje u skijanju na vodi. Možda nismo u najboljoj formi, ali duh i želja su tu“, poručila je Ana koja je nasmejano pozirala sa svojim naslednikom.

Instagram

 

Otkako smo ga videli prošli put, Vuk je sada dosta porastao, a mnogi kažu da likom veoma podseća na mamu i da bi mogao da bude maneken.

Inače, sin Ane Stanić pre dve godine osvojio je zlatnu medalju u skijanju na vodi, čime se ona takođe pohvalila svojim pratiocima.

"Mamino zlato sa zlatom! Šlag na tortu, pehar za najboljeg muškog takmičara celog takmičenje u skijanju na vodi“.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading