Princ Vilijam

Sreća posle teških dana, Princ Vilijam sa svetom podelio najlepše vesti

Autor:

18.04.2024 15:37

Foto: Jordan Pettitt - WPA Pool/Getty Images

Foto: Jordan Pettitt - WPA Pool/Getty Images

Princ Vilijam se vratio poslu nakon duže pauze usled suprugine i očeve bolesti



Princ Vilijam se vratio poslu posle nešto više od dva meseca, prenose svetski mediji.

Nakon što je njegova supruga Kejt Midlton saopštila da boluje od raka, on se i sam povukao iz javnosti, pa je porodica provela Uskrs i raspust njihove dece u svojoj seoskoj rezidenciji Anmer hol.

Cris Jackson Getty Images

 

U medijskoj ilegali princ od Velsa se trudio da vreme provede sa mališanima, tako da je nedavno sa sinom, princem Džordžom, bio na utakmici između Aston Vile i Lila, a danas se vratio kraljevskim dužnostima, odnosno svom poslu.

Za prvo zvanično pojavljivanje princ je odabrao posetu dobrotvornoj organizaciji koja se bavi distribucijom hrane u Sariju "Surplus to Supper", a iskoristio je ovu priliku i da pripomogne u kuhinji.

Princ Vilijam se vratio poslu, evo šta su svi primetili

Za svoj prvi radni dan nakon skoro mesec dana provedenih sa porodicom, Vilijam je isplanirao i posetu omladinskom centru na zapadu Londona koji dobija hranu iz pomenute organizacije.

Princ Vilijam se vratio poslu, a nakon što su objavljene njegove najnovije fotografije, na društvenim mrežama pojavili su se komentari da u poslednje vreme princ od Velsa ubrzano gubi kosu.

Pročitajte Zbog ovoga su se Kejt i Vilijam rastali, istina izašla na videlo

„Čini li mi se ili je on to imao više kose pre nekoliko meseci?”, „Od brige o Kejt je počeo da gubi kosu još brže”, „Nadam se da se princ od Velsa drži, reklo bi se da stres uzima danak”... neki su od komentara njegovih fanova.

Ipak, princ VIlijam izgleda manje-više isto kao i u svom poslednjem zvaničnom pojavljivanju, 19. marta u Galeriji „Milenijum”, a on već godinama gubi kosu, piše "Glossy".

Photo by Alastair Grant-WPA Pool/Getty Images

 

 

Komentari. (0)

Loading