Marijana Mićić na putu da postane mama: Pobednici su oni koji sačuvaju ljubav!

Autor:

08.09.2021 15:00

Foto:

Foto:

Marijana Mićić i Miloš Marjanović već osam godina su u stabilnoj vezi, a prema pisanju medija, plod ove ljubavi stiže im uskoro



Glumica i voditeljka Marijana Mićić (38) i njen dugogodišnji partner, producent Miloš Marjanović (38) očekuju prinovu.

Pročitajte i Marijana Mićić - Ljubav u vinogradu (foto)

 

 

Iako ove navode i dalje nisu potvrdili za medije, kako Story saznaje, vest o trudnoći poznata voditeljka je poverila najbližim prijateljima. Šuškanja u vezi sa ovo dvoje krenula su pre tri nedelje kada je na glumicinom Instagram profilu osvanula fotografija na kojoj je do izražaja došao prsten poput vereničkog.

Ni o potencijalnom venčanju par nije hteo da se izjašnjava, a da li su pomenuti prsten i vest o drugom stanju u korelaciji, ostaje da vidimo, iako je Marijana u više navrata izjavljivala kako papir, kada je u ptianju prava ljubav, ne znači ništa.

- Ni meni ni mom dečku Milošu venčani list ništa ne znači, osim što ćemo se isto prezivati od trenutka njegovog potpisivanja. Često kažem da sam ja već u braku samo nemam papir da to i dokažem. Ali ovo što živim jeste brak. Moja definicija supruga je sledeća: da imam muškarca pored sebe koji je pre svega moj najbolji drug, oslonac, rame za plakanje kada treba, moja najveća podrška i neko ko me kao čovek nikada neće razočarati.

Pročitajte i Iskreno - Marijana Mićić otkriva kako je pobedila strahove koji su joj remetili život

 

 

Mićić je mnogo puta isticala koliko joj je njen izabranik pomagao da se izbori sa svojim strahovima, kakva joj je podrška bio tokom borbe, kao i da ju je naučio zrelosti u partnerskim odnosima, tako da nema sumnje da je beba na putu u pravom smislu kruna njihove ljubavi. A o znanju koje je stekla iz veze sa Milošem, Marijana je izdvojila.

- Pobednici su svi koji neguju odnos i uspeju da sačuvaju ljubav.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading