Nakon 20 godina, Leni zauzima mesto svoje slavne mame Hajdi Klum!

Autor:

09.04.2021 17:15

Foto:

Foto:

Leni Klum u maminim cipelama korača utabanom stazom ka pistama po kojima koračaju supermodeli



Hajdi Klum (47) nedavno je priznala kako je godinama odbijala mogućnost da se njena ćerka Leni bavi modelingom. To je prvenstveno radila kako bi zaštitila njenu privatnost. Sada, kada je plavooka mezimica napunila 16 godina, smatra da je dovoljno zrela da zakorači u tu profesiju.

Pročitajte i Ćerka Hajdi Klum je prava lepotica, a sami procenite da li je nadmašila i majku

 

 

- Uvek sam mislila da je premlada, a svoju decu držim podalje od javnosti. Ali, ona sada vozi automobil, ima 16 godina, pa sam pretpostavila da može da se bavi modelingom, ako je to ono što želi. Kad ste u tim godinama, još uvek pokušavate da otkrijete ko ste, šta želite da budete i nekako prvi put vidite koje različite poslove podrazumeva TV šou. Ona zaista želi da radi ono što i ja - izjavila je Hajdi za strane medije.


Dvadeset godina nakon što je manekenka Hajdi zablistala na naslovnici nemačkog magazina "Glamur", ta čast je pripala njenoj, biološkoj, a izgleda i profesionalnoj naslednici Leni, koja uverljivo korača maminim stopama.

Pomenuti magazin slavi 20 godina postojanja, a uredništvo je odlučilo da značajan datum obeleži jednom, moglo bi se reći, optičkom varkom.

Pročitajte i Bajkovito slavlje na ostrvu Kapri - Venčanje Hajdi Klum i Toma Kaulica - drugi put (foto)

 

 

Na naslovnoj strani našla se Leni, kao manekenka u usponu i zablistala isto kao njena majka pre tačno dvadest godina. Ciklus je simbolički završen, a smena generacija očigledna.

Leni je već debitovala ranije na naslovnoj strani nemačkog "Voga", ali joj je, tom prilikom, u kadru društvo pravila Hajdi. Tako da bi se moglo reći, da je "Glamur" prvi samostalni korak plavooke Klum.

- Hvala svima koji su moju prvu samostalnu naslovnicu učinili tako posebnom. Čast mi je podeliti ovo s mojom mamom koja je bila prvi model naslovnice "Glamura" - napisala je Leni na Instagramu uz fotografiju naslovnice.

Pročitajte i Smena generacija - Hajdi Klum zamenila 19 godina mlađa koleginica

 

 

Leni je otkrila i kako ju je majka pratila u svlačionicu i bila uz nju kao najveća potpora. Naslednica je, takođe, podelila originalnu naslovnicu magazina od pre 20 godina, na kojoj je Hajdi.

Hajdi je pak objavila naslovnu sliku na kojoj je njena ćerka, napisavši:

- Ne mogu biti ponosnija na tebe!

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading