Problemi u raju za Hajdi Klum?

Autor:

12.09.2020 18:30

Foto:

Foto:



Samo godinu posle venčanja iz bajke nemački model Hajdi Klum videla je supruga, muzičara Toma Kaulica, kako ljubi bivšu devojku, ali taj događaj nije poljuljao njenu veru u ljubav

Pre nešto više od godinu dana jedna od najpoznatijih manekenki sveta Hajdi Klum (47) udala se treći put nakon što je postala sigurna da je sreću pronašla kraj 16 godina mlađeg muzičara Toma Kaulica (31). Nakon skoro dve godine emotivne veze zavetovali su se na večnu ljubav na luksuznoj jahtiChristina O’ dok su plovili oko italijanskog ostrva Kapri.

Međutim, izgleda da su se u ljubavnom raju pojavili prvi problemi. Kako je objavio Page Six, lepotica je uhvatila supruga sa drugom ženom i to je veoma teško podnela.

Hajdi Klum pozirala u toplesu

- Hajdi je videla kako se Tom ljubi sa jednom od bivših devojaka. On je tu bivšu ljubav sreo tokom odlaska u kupovinu. Hajdi je povređena jer je Tom devojku, nepoznatu javnosti, snažno zagrlio i poljubio gotovo pa u usta. Ona je sve to gledala iz automobila. Požalila se prijateljici kako je nakon tog susreta njen suprug bio vrlo uznemiren i stalno je gledao u svoj mobilni telefon - ispričao je za Page Six izvor blizak paru.

Ubrzo pošto je ova priča dospela u javnost za USA Today oglasio se prijatelj blizak nemačkom muzičaru koji je svetsku slavu stekao s bendom Tokio Hotel.

- Susret Toma sa bivšom devojkom odigrao se slučajno. Oboje su bili iznenađeni što se vide. Iako je poljubac zaista pao, to je bilo više spontano, kao ponovni susret bivših ljubavnika posle dužeg vremena. Siguran sam da Tom ne želi da ugrozi brak sa Hajdi jer se njih dvoje zaista vole - branio je prijatelj Kaulica.

Iako slomljena zbog potencijalne emotivne izdaje, zvezda modelinga nije prestala da veruje u ljubav i još ima bezuslovno poverenje u partnera. Prema pisanjima Daily Maila, bračni par je razgovarao o problemu. Tada je Tom priznao da je došlo do poljupca, ali da je on siguran u svoje emocije prema nemačkoj lepotici, naročito posle zajedničke izolacije u Los Anđelesu tokom prvog talasa pandemije virusa korona u Americi, kada su učvrstili svoju ljubav.

Neslaganje sa bivšim

Sumnje u iskrenost Kaulicovih emocija pojavile su se u trenutku koji je vrlo težak za nekadašnju manekenku i modela, a sadašnju uspešnu TV producentkinju. Ljubavni problemi sa Tomom nisu jedini koji ovih dana muče Klumovu jer ona trenutno prolazi i kroz razmirice sa bivšim suprugom, britanskim pevačem Silom, s kojim je bila u braku od 2005. do 2014. godine i sa kojim ima troje dece: sinove Henrija (15) i Džona (13) i kćerku Lu (10).

Hajdi želi da sa sobom na poslovni put u rodnu Nemačku povede i njihovu decu, sa čim se njen bivši muž ne slaže i pravi joj probleme. Upravo zbog toga, njen aktuelni brak trpi, jer je ona pod konstantnim stresom. Sezona nemačkog “Top Modela” uskoro počinje da se snima, a Hajdi još uvek nije dobila dozvolu da sa sobom povede naslednike.

Hajdi Klum: Svi detalji šik svadbe na jahti (foto)

- Deca žele da budu uz svoju majku. Snimanje će trajati skoro tri meseca. Hajdi planira da se u Ameriku vrati pred božićne praznike, kako bi to vreme deca provela sa ocem - rekao je predstavnik za medije Klumove, koja je pre nego što se udala za Sila rodila kćerku Helenu (16) čiji je otac italijanski biznismen Flavio Brijatore.

Za sada nije poznato da li će i Tom Kaulic pratiti suprugu na tromesečnom službenom putu u Nemačku, ali shodno prvom testu na koji je njihov brak naišao, sve je izvesnije da će i on kupiti avionsku kartu.