Bajkovito slavlje na ostrvu Kapri: Venčanje Hajdi Klum i Toma Kaulica - drugi put (foto)

Autor:

03.08.2019 12:30

Foto:

Foto:



Hajdi Klum i njen 17 godina mlađi partner Tom Kaulic nedavno su iznenadili javnost otkrivši da su se venčali još u februaru, a sada je popularni par ponovo u centru pažnje.

Venčanje u tajnosti: Hajdi Klum rekla “da” mladom muzičaru

Bivša nemačka manekenka i supermodel i njen izabranik - gitaristi tinejdž benda “Tokio Hotel” ovih dana borave na popularnom italijanskom ostrvu Kapri, a njihov dolazak na jahti, u društvu Hajdine dece, privukao je ogromnu pažnju velikog broja fotografa.

Naime, četrdesetčestogodišnja manekenka i dvadesetdevetogodišnji muzičar stigli su u Italiju kako bi priredili još jedno venčanje, a pre ovog važnog čina organizovali su zabavu za rođake i prijatelje.

Klumova je nosila belu haljinu, dok je Tom izabrao za ovu priliku elegantno odelo, a srećni par nije skidao osmeh s lica.

Sa njima je i četvoro dece koje je manekenka dobila u prvom braku sa pevačem Silom.

Ovo će biti njihovo drugo venčanje, budući da su se, kako su preneli američki mediji, tajno venčali na Beverli Hilsu u februaru.

-On je najbolja i najslađa osoba koju poznajem. Ja sam prava srećnica. Ne sećam se kada sam poslednji put bila ovako srećna. Možda je to zato što je on iz Nemačke pa se razumemo na različite načine. Ali predivno je - kazala je Klum za People.

Kaulicov brat blizanac Bil sa kojim je nekada bio u bendu Tokio Hotel, takođe je prisustvovao zabavi o čemu svedoče fotke koje je postavio na društvenim mrežama.