Ćerka Hajdi Klum je prava lepotica, a sami procenite da li je nadmašila i majku

Autor:

04.01.2021 21:30

Foto:

Foto:Hajdi Klum nedavno je priznala kako je godinama odbijala mogućnost da se njena ćerka Leni bavi modelingom. To je prvenstveno radila kako bi zaštitila njenu privatnost. Sada, kada je plavooka mezimica napunila 16 godina, smatra da je dovoljno zrela da zakorači u tu profesiju.

- Uvek sam mislila da je premlada, a svoju decu držim podalje od javnosti. Ali, ona sada vozi automobil, ima 16 godina, pa sam pretpostavila da može da se bavi modelingom, ako je to ono što želi. Kad ste u tim godinama, još uvek pokušavate da otkrijete ko ste, šta želite da budete i nekako prvi put vidite koje različite poslove podrazumeva TV šou. Ona zaista želi da radi ono što i ja - izjavila je Hajdi za strane medije. (Pročitaj: Problemi u raju za Hajdi Klum?)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leni Klum (@leniklum)

Leni je od najranijeg detnjstva prisustvovala snimanjima, revijama i javnim nastupima svoje majke, tako da joj je cela ta industrija u velikoj meri poznata. Šaleći se, Hajdi je sugerisala da bi njena naslednica jednog dana mogla preuzeti i ulogu domaćina šoua Germany's Next Top Model, koji vodi još od 2006.

- Ko zna, možda će za pet godina, kada više ne budem vodila emisiju Germany's Next Top Model, domaćica biti Leni, a ne Hajdi Klum.

Ponosna na prve modne korake svoje ćerke, Hajdi je iskoristila priliku da se pohvali i na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Manekenka priznaje da, kao i svaka druga majka, želi da njeno dete radi ono što ga usrećuje. S obzirom na to da je duže od dve decenije prisutna na sceni, svesna je da život javnih ličnosti zahteva jak karakter. Sa druge strane, moda podrazumeva mnogo sjajnih stvari, a putovanja su samo jedna od njih. (Pročitaj: Jelisaveta Orašanin – U iščekivanju najlepšeg događaja)

Leni je ćerka Hajdi Klum i Flavija Briatorea

Leni je rođena u maju 2004. godine, odmah nakon majčinog raskida sa njenim biološkim ocem, biznismenom Flaviom Briatoreom. U decembru 2009, usvojio ju je Hajdin (sada već bivši) suprug Sil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leni Klum (@leniklum)

Očigledno je da se u porodici Klum lepota prenosi iz generacije u generaciju, a da tokom vremena ne bledi, već postaje istančanija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Lana Dedić

Autor