Vesna Čipčić ushićena što će postati baka: To je za mene najveća sreća i radost

Autor:

07.04.2021 19:20

Foto:

Foto:

Vesna Čipčić raduje se jer će dobiti najvažniju ulogu u životu - postaće baka!



Glumica Aleksandra Anja Alač i strit art umetnik i arhitekta Andrej Josifovski Pijanista otpočeli su romansu koja je potvrdu dobila u još jednom životu. Anja se nalazi u blagoslovenom stanju, a buduća baka glumica Vesna Čipčić ne može da sakrije radost.

Nedavno je mlada glumica potvrdila lepe vesti, a to je bio signal i Vesni da konačno sme da da komentar na novonastalu situaciju i podeli svoju radost.

Pročitajte i Njenoj sreći nema kraja - Vesna Čipčić postaće baka?

 

 

- Uloga bake mi je najvažnija uloga u životu i to je za mene najveća sreća i radost - kaže Vesna i objašnjava da li će biti od onih baki koje sve dopuštaju unucima:

- Ne razmišljam preterano o tome da li ću ga razmaziti, kako bude - biće. To kako se budem pokazala i kakva budem baka biće kao i što sam inače, a nadam se radosna i srećna baka - izjavila je Vesna, prenosi Blic.

Njena ćerka Anja i zet Andrej još uvek nisu davali izjave o bebi, ali sreća je nešto što se ne može sakriti. Budući da je na početku trudnoće, a delom zbog epidemiološke situacije, mlada glumica otkazala je sve predstave u kojima igra.

Pročitajte i Neverovatna sličnost - Anja Alač starom fotografijom čestitala mami rođendan (foto)

 

 

A Vesna je istakla da će se truditi da bude prijatelj sa unučetom, kao što je kroz odrastanje bila sa ćerkom i sinom.

- Mislim da jesam autoritet svojoj deci, ali sam i njihov prijatelj. Tako ću nastojati da budem i sa unucima sutra - ističe glumica za Blic.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading