Radosne vesti

Njenoj sreći nema kraja - Vesna Čipčić postaće baka?

Autor:

26.03.2021 12:10

Foto:

Foto:

Vesna Čipčić postaće baka. Njena ćerka, glumica Anja Alač nalazi se u blagoslovenom stanju, zbog čega je donela važnu odluku.



Naime, glumica Anja Alač nalazi se u blagoslovenom stanju, te svoje prvo dete čeka sa dečkom Andrejom Josifovskim Pijanistom i uličnim umetnikom, sa kojim uživa u ljubavi poslednjih nekoliko meseci.

Anja i njen izabranik želeli su srećne vesti da sačuvaju od radoznalih očiju javnosti, međutim, kako prenosi Kurir, mlada glumica nalazi se u prvom tromesečju trudnoće, a radosne vesti saopštila je samo najbližim članovima porodice, te poslovnim saradnicima jer je zbog novonastale situacije morala da otkaže sve projekte na kojima učestvuje.

- Anja i Andrej su samo najbližima saopštili da će postati roditelji, jer žele da ta informacija ostane u njihovom najbližem okruženju. Oni hoće da izbegnu stres i interesovanje javnosti, koliko je to moguće. Anja se nije poverila ni kolegama, ali su svi znali o čemu se radi, čim im je saopšteno da će napraviti pauzu u pozorištu - otkiva izvor za Kurir.

Kako dalje navodi pomenuti izvor, lepe vesti najviše su obradovale glumicu Vesnu Čipčić, koja će se naći u za nju potpuno novoj ulozi - ulozi bake.

Anja Alač uživa u njegovom zagrljaju, njeno srce osvojio je ovaj dečko? (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Cipcic (@cipcicvesna)

- Vesna je presrećna i ne može da dočeka da sazna da li će dobiti unuka ili unuku, pohvalila bi se ona svima, ali ne sme od ćerke.

Anja Alač nije želela da komentariše navode medija o svojoj trudnoći, te je samo kratko poručila:

- Volela bih da poštujete moju odluku da trenutno ne govorim o tome - poručila je ona, vidno raspoložena.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading