Anja Alač uživa u njegovom zagrljaju, njeno srce osvojio je ovaj dečko? (foto)

Autor:

10.02.2021 21:50

Foto:

Foto:



Glumica Aleksandra Anja Alač i strit art umetnik i arhitekta Andrej Josifovski Pijanista otpočeli su romansu koja je potvrdu dobila zajedničkim zimovanjem

Beogradska glumica Aleksandra Anja Alač (32) i arhitekta i strit art umetnik Andrej Josifovski Pijanista (30) nedavno su uplovili u romansu. Informacija o novom ljubavnom paru bi još neko vreme ostala skrivena od javnosti da Anja nije povela novog dečka na zimovanje s kolegama sa klase Fakulteta dramskih umetnosti, u Čarobni breg smešten između Mokre gore i Tare.

Mladi umetnici nisu bili raspoloženi da komentarišu svoj ljubavni status.

- Moj rad je javan i nikad ga ne krijem, ali o privatnom životu ne želim da govorim - rekao nam je Andrej, dok je Anja poručila: - Nisam zainteresovana da dajem intervju na temu tog privatnog aspekta.

 Dela koja govore

Ako je suditi na osnovu fotografija sa zimovanja, Anjini prijatelji sa fakulteta Miloš Biković, Nina Janković, Miodrag Radonjić, Ivan Mihailović, Mirjana Gavrilović, Anka Gaćeša, Tamara Dragičević i Stojan Đorđević veoma dobro su prihvatili Andreja. O radu glumice i arhitekte nije potrebno mnogo pričati jer on govori sam za sebe. Anju trenutno gledamo u serijalima “Tate” i “Vikend sa ćaletom”.

Pročitajte i Anja Alač: Izbirljivi ljubitelj slatkiša

Angažovana je i u Beogradskom dramskom pozorištu, u komadima “Kad su cvetale tikve” i “Liliom”. Nagrađivani i voljeni strit art umetnik, jednako poznat po grandioznim muralima i društveno angažovanim instalacijama, svojim radovima motiviše na razmišljanje. Njegova instalacija napravljena od četiri hiljade plastičnih boca na Savi, s likom autora emisije “Sasvim prirodno”

Pročitajte i Anja Alač osvojila srca publike: Da li znate koja poznata glumica je njena majka?