Sloboda Mićalović neguje prijateljstvo sa ovom svetskom zvezdom

Autor:

07.04.2021 18:15

Foto:

Foto:

Glumica Sloboda Mićalović trudi se da privatni život drži podalje od medija, ali neke stvari ne mogu se sakriti od radoznalih očiju javnosti



Sloboda Mićalović i Monika Beluči upoznale su se pre nekoliko godina tokom rada na filmu "Na mlečnom putu", Emira Kusturice, a slavna svetska glumica mediteranske lepote nikad nije krila koliko joj je draga koleginica iz Srbije. Monika je već nekoliko puta imala pozitivne komentare fotografije koje je Slobode objavljivala na "Instagramu".

Pročitajte i Sloboda Mićalović tvrdi - Imam druge kvalitete, ne želim da živim skandal!

Profimedia

 

- Nas dve smo se fantastično složile, kao da se znamo oduvek, kao da smo klasne prijateljice. Imam samo reči hvale za nju, bila je uvek tu kao podrška. Volim povišeni adrenalin na setu, sve scene sam uradila sama, bez kaskadera. Monika se čudila i govorila mi da nisam cirkuzant, već glumica, i da ću se povrediti. Bila je brižna poput majke - rekla je Sloboda jednom prilikom o Moniki Beluči.

Monika je nedavno opet komentarisala fotografiju naše glumice i to stavljajući emotikone srca, ne bi li slikovito izrazila svoju podršku i naklonost. Sloboda je odgovorila u istom maniru, a fanovi su ovaj dijalog dočekali sa odobravanjem.

Pročitajte i Vojina Ćetkovića i njegovu suprugu porede sa ovim čuvenim parom - Čast mi je što nas upoređuju sa njima!

Instagram screenshot

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading