Sloboda Mićalović tvrdi: Imam druge kvalitete, ne želim da živim skandal!

Autor:

29.12.2020 19:43

Foto:

Foto:



Sloboda Mićalović jedna je od najlepših domaćih glumica, svoju karijeru od početka postavila je na zdrave osnove, bez skandala, isključivo napornim radom postigla je sve što ima.

Osim što je pravo oličenje lepote, Sloboda je trenutno jedna od najangažovanijih srpskih glumica, a tokom gostovanja u emisiji 'Šta sam tebi i ko sam sebi' glumica je odgovorila na neka zaista zanimljiva pitanja.

Naime, Sloboda je otkrila da uopšte nije ljubitelj skandala i tračeva, te da se trudi da svoj život živi van istih. O ljudima koji se konstantno nalaze u centru nekog skandala nema preterano lepo mišljenje, te smatra da oni zapravo nemaju ništa bolje da ponude.

- Ja ne želim da živim skandal. Čini mi se da imam druge kvalitete da ponudim nego što je skandal. Mišljenja sam da ljudi koji prave skandale nemaju šta da ponude, i žele, apriori. Mislim žele. Koja god je njihov cilj, to je jedino sredstvo. Skandal - objasnila je Sloboda, pa dodala:

Pročitajte i Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković: Divan dan naših devojčica (foto)

Sloboda Micalovic, Foto: Jelena Jovanov

- Meni je lako da napravim skandal. Znaš mogu da napravim skandal. Evo, da polomim ovaj studio. Ali zašto? Šta je poenta priče? Nema je - pojasnila je glumica, na šta je voditelj konstatovao da bi se nakon toga intezivno pričalo o njoj.

- Priča se o meni. O meni, ja ne želim da se priča u toj meri. I pogotovo ne na taj  način. Nekako, želi da se o meni priča, ako je moguće samo u ulogama. A nije.. - objasnila je Sloboda svoj stav.