Da li će on biti novi dečko Kim Kardašijan?

Autor:

18.03.2021 12:20

Foto:

Foto:

Taman kad je krenula da se sleže prašina koja se digla zbog razvoda fatalne starlete i poznatog repera, nove vesti ponovo su uzburkale javnost. Izgleda da je Kim već krenula dalje, ali ko će je na tom putu držati za ruku?



Otako je pokrenuta brakorazvodna parnica između Kim Kardašijan i Kanje Vesta, ništa nije slutilo na dobro. Kanje je, navodno, promenio brojeve telefona i poručio starleti da će se njihova komunikacija u buduće odvijati preko telohranitelja.

Kardašijanka, međutim, koja je za mnoge simbol ženske lepote, nema razloga za brigu i predviđa se da će ubrzo sa liste zainteresovanih kandidata izabrati onog koji će je tešiti i ponovo uveriti u ljubav.

Pročitajte i Kim Kardašijan i Kanje Vest doneli važnu odluku - Ovo je definitivno kraj!?

 

Jedan od pretendenata na Kim, već je uveliko prepoznat u javnosti, a kod bivšeg supruga je zbog svojih tekstova koji aludiraju na odnose sa Kim izazivao agresiju. Američki reper Drejk (34) odavno je "bacio oko" na Kim, a nakon što je razvod postao javna stvar, svoje pretenzije podigao je na viši nivo. On se nada prilici kod Kim čim se ona službeno razvede od repera s kojim ima četvoro dece.

- Drejk nikad nije shvatio šta Kim vidi u Kanjeu. Godinama govori kako on nije za nju i kako će Kim završiti u suzama - otkrio je izvor. 

Drejk je, navodno, atraktivnoj Kim slao poruke odmah pošto je čuo da je podnela zahtev za razvod braka u februaru. 

Pročitajte i Nepristojna ponuda šokirala je javnost, a u sve je upletena Kim

profimedia

 

- Iznenadilo ga je što joj je toliko trebalo da shvati, a počeo je da joj šalje poruke čim je postalo jasno da je razvod neizbežan. Spreman je da se nađe s njom čim ona to poželi i uveren je kako će se to dogoditi ubrzo - rekao je izvor blizak Drejku. 

Podsetimo, Drejk i Kanje već su imali verbalnih sukoba koji su uglavnom bili povezani sa atraktivnom Kim. Drejkovi fanovi veruju da je on u nekoliko svojih pesama aludirao na to da je imao seksualne odnose sa starletom, a Kanjeu se nije svidelo što on to nikada nije javno demantovao. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading