Kim Kardašijan i Kanje Vest doneli važnu odluku - Ovo je definitivno kraj!?

Autor:

06.01.2021 11:15

Foto:

Foto:



Nakon brojnih spekulacija i nagađanja o njihovom odnosu, reper Kanje Vest i rijaliti zvezda Kim Kardašijan odlučili su da stave tačku  na dugogodišnju ljubav, prenosi 'Pagesix'.

Ako je verovati stranim medijima, anonimni izvori bliski paru navodno su potvrdili ovu vest. Naime, Kim Kardašijan angažovala je advokata za razvod Lauru Vajzer, koja je zastupala brojne poznate ličnosti među kojima su i Anđelina Džoli, Hajdi Klum pa i sama Kim tokom razvoda od Krisa Hemfrisa.

Kim trenutno dane provodi u Los Anđelesu sa svojim naslednicima, a Kanje je ostao na svom ranču u Vajomingu. Par već nekoliko meseci ne živi zajedno, a iako su provodili određeno vreme na okupu, ne planiraju ponovo da otpočinju zajednički život.

Pročitajte i Nema govora o razvodu: Kim i Kanje odlučili da ljubavi pruže još jednu priliku! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

- Kanje je uzeo vreme i prostor za sebe. Radi na sebi i puno vremena provodi na ranču. Čini se kako ne namerava da se vrati u Los Anđeles, a i Kim je saglasna sa tim - istakao je izvor blizak paru, a prenosi Nova.rs.

Iako menadžer za odnose sa javnosti rijaliti zvezde nije imao komentar na ovakve tvrdnje, jasno je da se u životima jednog od najpopularnijih parova u svetu šou bizniza nešto dešava.

Nezasita ambicija Kanje Vesta bila je okidač!

Podsećanja radi, trzavice u njihovom braku počele su proletos, kada je Kanje odlučio da se kandiduje za predsednika Sjedinjenih Američkih Država. Reper je tada izneo niz intimnih detalja iz braka sa Kim, što mu je ona posebno zamerila.

Popularni par bio je uslikan i tokom svađe u automobilu, a Kim u datom momentu nije mogla da sakrije suze. Nakon toga, ona je u jednom intervjuu objasnila koliko joj je teško da živi s reperom, jer boluje od bipolarnog poremećaja zbog kog često ima momente kada je neuračunljiv. Kanje je na Tviter tvrdio da je Kim želela da abortira njihovo prvo dete, nakon čega se ona oglasili otvorenim pismom:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

- Kao što mnogi od vas znaju, Kanje ima bipolarni poremećaj. Svako ko boluje od ove bolesti ili se njegova voljena osoba pati, zna koliko je to bolno i komplikovano razumeti. Nikada nisam javno govorila kako se ovo odrazilo na nas ukućane, jer ja veoma štitim našu decu i Kanje ima pravo na privatnost kada je u pitannju njegovo zdravlje. Ali danas se osećam tako da bi trebalo to da prokomentarišem zbog stigme i zablude o mentalnom zdravlju. Oni koji razumeju mentalne poremećaje ili čak komplusivno ponašanje, znaju da je porodica nemoćna ukoliko član nije maloletnik - poručila je tada Kim, koja je u braku s reperom od 2014. godine, a za to vreme supružnici su dobili četvoro dece.