Popularni glumac mlađe generacije, Miloš Biković godinama unazad karijeru uspešno gradi na dva fronta - u Srbiji i Rusiji i to mu ide od ruke. Nakon konstatnih snimanja u prethodnom periodu, svetska pandemija je usporila ceo svet pa i glumačku branšu.

Tokom leta prethodne godine, Biković zajedno sa svojim kolegom Miodragom Radonjićem sa kojim je nedavno otvorio i producentsku kuću, je snimio novu sezonu serije i filma Južni vetar 2, čije se premijere očekuju tokom ove godine.

Miodrag Radonjić, Foto: ATA images

Novogodišnje i Božićne praznike je proveo u rodnoj zemlji gde uživa sa porodicom i prijateljima i puni baterije pripremajući se za nove projekte koji ga očekuju u 2021.

Tako su ,,klasići" zimski odmor proveli zajedno kod Miloša u njegovim novim apartmanima koji se nalaze u sklopu luksuznog rizorta koji je posećen u svako doba godine, posebno zimi. U pitanju su dobro opremljeni i komforni apartmanu u potpunosti izgrađeni u skladu s prirodnim okruženjem ovog mesta, od prirodnih materijala. Po oglasima koji se nalaze na sajtu za bukiranje smeštaja, cene iznajmljivanja ovih apartmana kreću se od 400 evra za 2 osobe 5 dana, a priča se da je mladi glumac uložio ogromnu svotu novca od ruskih honorara u kupovinu apartmana na poznatoj srpskoj planini.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miljana Gavrilović (@miljana.gavrilovic)


Kako je njegova koleginica i prijateljica Tamara Dragičević navela dogovor su postigli za svega nedelju dana i zajedno sa porodicama i partnerima otputovali su na nezaboravno zimovanje na kojem su svi uživali!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tamara Dragičević (@tamaradragicevic)


U Bikovićevim luksuznim nekretninama uživali su i  trudna Nina Janković sa sinom i mužem, njeni kumovi Ivan Mihailović i Miodrag Radonjić, Anja Alač sa dečkom, Miljana Gavrilović sa porodicom i Ana Gaćeša Kostić. Da su se lepo provodili govore i slike i snimci koje su mladi glumci svakodnevno objavljivali na društvenim mrežama.

Pročitaj još: Nela Mihailović uživa sa njim u ljubavi već više od dve decenije - nije uvek bilo lepo i lako

Klasa 2007, foto: Instagram

Da se lepo slažu i da svaki slobodan trenutak vole da provode zajedno, pokazali su i ovim zajedničkim putovanjem sa kojeg je izostala njihova prijateljica i koleginica sa klase, Jelisaveta Orašanin koja je nedavno na svet donela svoje drugo dete i nalazi se trenutno u Italiji ali je putem Instagrama pratila svaki korak njenih klasića i verujemo da će im se čim joj okolnosti budu dozvolile priključiti.

Čitajte i: