Miloš Biković: Kafanska akcija sa Miodragom i Ivanom

Autor: Maja Gašić

21.08.2019 11:45

Foto: Izvor:Gloria magazin/ Jelena Milinčić, Foto:Dalibor Danilović

Foto: Izvor:Gloria magazin/ Jelena Milinčić, Foto:Dalibor DanilovićGlumci i najbolji prijatelji Miloš Biković, Miodrag Radonjić i Ivan Mihailović konačno su zajedno u kadru, a pauze u snimanju koriste da se prisete studentskih dana, cimerskog života i jednog ludog letovanja kada su bili bez devojaka

Znaju se još sa Fakulteta dramskih umetnosti, a slučaj je hteo da od pet dana koliko traje prijemni za glumu Miloš Biković (31), Miodrag Radonjić (30) i Ivan Mihailović (30) polažu istog dana i da svi budu primljeni na klasu Dragana Petrovića Peleta. Danas su najbolji drugovi i imaju pun kofer uspomena na studentske dane, zajednička putovanja i cimerski život. Zanimljivo je da im se nikad nisu ukrstili putevi na filmu, ali sada, zahvaljujući nastavku ostvarenja “Južni vetar” Miloša Avramovića, prvi put posle više od decenije poznanstva dele kadar. Posetili smo ih nadomak Obrenovca, gde su snimali protekle nedelje. Uprkos napornim scenama koje su izvodili u zatvorenim prostorijama silosa, a tog dana je zabeležena najviša temperatura ove godine, glumci su bez ikakvog razmišljanja skinuli kostime i šminku, slikali se i tokom pauze za ručak sa iskrenim zadovoljstvom podelili s nama impresije sa seta.

- Prvi put smo sva trojica u kadru nakon fakulteta, dugo smo čekali na ovo. Izgleda da je nakon Miloševog i Mićkovog igranja u prvom delu taj “Južni vetar” dunuo tako jako da je dobacio i mene do njih. Najzad snimamo zajedno i lepo nam je - započinje priču Ivan, koji u nastavku filma igra lika po imenu Sine, gejmera koji potiče iz potpuno drugačijeg miljea nego Baća i Maraš koje je publika, uprkos tome što su momci sa one strane zakona, zavolela i čije replike rado citira.

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 19. avgusta!

Maja Gašić

Autor