Poznata glumica Paulina Manov danas se na K1 televiziji pojavila sa potpuno drugačijom frizurom od one na koju smo inače navikli. Nekada riđokosa, a danas tamnosmeđa, Paulina je sa gledaocima podelila da je razlog ove promene profesionalne prirode.

- Zbog uloge sam promenila frizuru, uloge u filmu „Toma“ – kazala je Paulina u emisiji „Kec na jedanaest.“ – Kada sam došla na kasting Bjela me je pitao da li sam spremna da potpuno promenim frizuru i odmah sam rekla „da“. Oduvek maštam da se zbog neke uloge potpuno transformišem i da bude drastična promena. Mogu reći da je i ova promena frizure drastična.

Paulina Manov, foto: Televizija K1

Glumica je kazala Bošku i Aleksandri da u filmu igra fiktivnog lika, Ljiljanu.

- Da, to je ta Ljiljana. Sve što osta od života... Ona je u filmu supruga lekara koji brine o Tominom zdravlju, a kojeg igra Petar Benčina – kazala je Paulina. – Verujte da sam se igrajući u filmu iznenadila za koliko pesama zapravo nisam ni znala da su pesme Tome Zdravkovića.

Pročitajte i Paulina Manov otkrila detalje svoje borbe: Posle porođaja nisam smela da uradim ovo!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by [email protected] (@paulina.manov)

Trenutno uvek nasmejanu Paulinu možemo gledati u seriji „Kamiondžije“ za koju kaže da je podigla dosta prašine i pre nego je počela da se emituje.

- Morali smo da objašnjavamo i odgovaramo na pitanja – Kome je to palo na pamet da igra Paju i Jareta? Naravno da su Čkalja i Paja nezamenljivi i da ovo danas nisu ti likovi, drugo je i vreme. Srećom, nakon prve epizode svi su shvatili o čemu se radi. Mnogo mi je draga uloga Dare u seriji jer ona nije ona koju biste meni dali „na prvu loptu“. Izvadili su me iz te fijoke riđokose koja uvek pravi neke probleme – kazala je glumica na K1 televiziji. – Mnogo mi je smešno kada mi deca kažu „Pa ti si ista Dara“.

Čitajte i: