Nenad Jezdić i Tihomir Stanić postaju "Kamiondžije"! (video)

Autor:

29.10.2019 22:13

Foto:

Foto:



Gledaoci pamte Paju i Jareta, to jest Pavla Vuisića i Čkalju, a sada će u sličnim rolama gledati Tihomira Stanića i Nenada Jezdića

Nastavak kultne serije „Kamiondžije“ po scenariju Gordana Mihića snimaće se tek na proleće naredne godine, saznaje Kurir.

Zajednički projekat RTS i Telekoma Srbije radiće produkcija NIRA, koja stoji iza veoma popularne „Vojne akademije“. Gledaoci pamte Paju i Jareta, to jest Pavla Vuisića i Čkalju, a sada će u sličnim rolama gledati Tihomira Stanića i Nenada Jezdića.

Kasting za ostale uloge biće rađen krajem godine. Serija se priprema još od 2016. godine, a producent Nebojša Nele Garić neće režiji poveriti Dejanu Zečeviću, već Filipu Čoloviću.

Čolović je diplomirani reditelj i rođen je 1978. godine u Beogradu. Iako je uglavnom poznat po svojim dokumentarnim filmovima, za koje je nagrađivan i kod nas i u inostranstvu, režirao je brojne igrane serijale za Školski program RTS.

Predstavljao je Beograd na dokumentarnim EBU (Evropska radiodifuzna unija) projektima. Reditelj je TV filmova „Albatros“ (TV drama, 2011) i „Ono malo časti“ (2016). Piše poeziju i prozu. Pre nekoliko dana završio je snimanje serije „Proleće na poslednjem jezeru“ o Ivi Andriću. Andrića igra Tihomir Stanić, pa će zajedno nastaviti saradnju i u projektu s radnim naslovom „Vozi, kume“.

M G

Autor