Paulina Manov otkrila detalje svoje borbe - Posle porođaja nisam smela da uradim ovo!

Autor: Vanja Vladičić

01.02.2021 12:20

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Televizija K1, Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Televizija K1, InstagramMalo ko bi mogao da pretpostavi da je uvek vitka Paulina u jednom trenutku života, tokom i nakon prve trudnoće, imala čak 30 kilograma viška. U emisiji 'Kec na jadanaest' glumica je istakla je da je sve moguće, te svim ženama koje se bore s viškom kilograma poručila - ne odustajte!

- To sam već jednom pričala, ali volim da ponovim jer na taj način pružam podršku svim onim ženama koje se u ovom trenutku bore s kilažom. Želim da im kažem da je moguće da se vrate na staro. Ja jesam. Pre nego sam prvi put ostala trudna preminuo mi je otac i to je za mene bilo jako stresno i tužno. Mnogo sam tada smršala. Kada sam zatrudnela shvatila sam da za sve u životu postoji vreme, i za tugu i za radost i za – uživanje u hrani. Potpuno sam se opustila i rešila da jedem sve što mi se jede i u količinama koje mi se jedu. Jela sam ogromne količine čokolade, griza sa čokoladom, bureka... Na jednom porodičnom veselju mama kaže da sam pojela kilo mesa, iako pre trudnoće, a ni danas, uopšte nisam ljubitelj mesa. Pred porođaj više nisam smela da stanem na vagu – kazala je glumica.

Kako je objasnila, osećala se kao da živi u tuđem telu, ali nije se sekirala već je to mnogo zabavljalo.

Paulina Manov, foto: Televizija K1

- Bilo mi je veoma zanimljivo da živim u tom telu. Kod kuće nisam imala ogledalo pa bih tek kada bih sa bebom izašla u šetnju u izlogu neke radnje videla kolika sam zapravo. Sve što bih kupila da obučem bilo mi je malo, a kada sam smršala kupovala sam velike stvari, nisam mogla da se sastavim. Trebalo mi je 19 meseci da smršam, isto onoliko koliko mi je trebalo i da se ugojim tih 30 kilograma. Naporno sam vežbala ali sam mesečno gubila tek oko dva kilograma – prisetila se Paulina.

Kako kaže, jedna uloga nakon gubitka kilaže, dokazala joj je da se vratila sebi.

- U pozorištu su mi dali ulogu šesnaestogodišnjakinje i tada sam znala da sam ona stara ja. Da sam se vratila - zaključila je glumica!

Pročitajte i Paulina Manov: Kad šarani utihnu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by [email protected] (@paulina.manov)